SASTAVI - Deki NAJJAČIM snagama na Evropu, ali koga nema ni na klupi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

Objavljene startne postave pred večerašnju utakmicu na ''Rajku Mitiću''.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat počinju novi pohod ka plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona.

U meču prvog kola kvalifikacija, Zvezdin rival je Evropa sa Gibraltara, a trener Dejan Stanković se odlučio možda i za najjači Zvezdin sastav u ovom trenutku.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Sanogo, Ivanić - Katai, Kanga, Spiridonović - Ben.

Dakle, tu su sva tri letnja pojačanja, Kanga, Katai, Spiridonović, koji će činiti trio iza najisturenijeg Bena, a tandem defanzivnih veznih činiće Sanogo i Ivanić. U defanzivi je sve kao i kod Vladana Milojevića prošle sezone.

Ali, zato na klupi ima iznenađenja.

Dejan Stanković je još od zimus forsirao Zvezdine najtalentovanije igrače, pre svih Veljka Nikolića i Željka Gavrića, ali sada ni jednog, ni drugog nema u konkurenciji za sastav tima.

Klupa: Popović, Gajić, Pankov, Vulić, Boaći, Tomane, Petrović.

Evropa: Munjoz, Badr, Gonzales Kasado, Karaskal, Olivero, Voker, Marko Rosa, Alvarez Kortes, Besera Galjego, Riko Domingez, Galjardo Valdes.
-
Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 18.08.2020
21:46

Mozda je neki pritisak ali gol, cisto iz ofsajda, bez veze! Mozda ce to bolje da izgleda posle nekog vremena, ali ljudi moji, danas svi igraju fudbal, da se ne varamo, pa i ovi iz Gibraltara bas solidno izgledaju! Ljudi, nama fali centarfor i tacka! Ne mozes da igras protiv bilo kog ozbiljneg tima bez centarfora! pa nama svaki centarsut ide ili na golmana ili na njihove igrace, anisu to vise mladi igraci aman, Gobelja kao uvek ne zna da centrira, sa druge strane Rodic nesto prodorniji i obuceniji fudbalski, a za sanse koje propustamo necu ni da pricam, svi neki individualci! Ali da je ovaj gol usao u nasoj ligi, lele,lele koje reakcije grobara bi bilo, te namestaljka te ovo, te ono, a gol je bas postignut iz cistog ofsajda, doduse kao i prosle godine ako se secate, isto Ben, isto ofside! Ajde nek je sa srecom! Da ne zaboravim, Kanga i Spiridonovic ba sme nerviraju! Eto i drugi gol je mi je licio na ofsajd ali ok, izgleda da nije!

avatar
Twister
Tuesday, 18.08.2020
20:50

Kao sto sam i rekao, fora sa podmadjivanjem ekipe i forsiranjem mladih je bila samo prica. I u nasoj ligi stavljaju u ekipu samo jednog zato sto moraju po novim pravilima

avatar
Miloš Šajn
Wednesday, 19.08.2020
01:15

Ne jednog nego dva...Treba da igraju najbolji i najspremniji, a ne da se gleda na to koliko ko ima godina...I ovo sa nonus igracima u nasoj ligi je smesno

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.08.2020
20:36

Ni igrače od po 21 godinu ne smeju da stave čak ni na klupi za rezerve protiv amatera zato što im se neće skloniti. Nije Evropa jača niti od jednog superligaša, ali protiv superligaša mogu mladi jer im se sklanjaju, dok se amateri sa Giblartara skloniti neće.