SASTAVI - Partizanova odbrana na remontu, a ko je večeras višak od stranaca?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.08.2020.
19:20
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana su sa nestrpljenjem iščekivali sastav za večerašnji meč protiv Javor Matisa, posle katastrofalne igre i poraza u Novom Pazaru od 3:2.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Da vas ne držimo u neizvesnosti, Partizan će večeras nastupiti u sastavu: Popović - Lutovac, Banjak, Vitas, Brežančić - Zdjelar, Šćekić - Stevanović, Suma, Asano - Sadik.

Klupa: V. Stojković, D. Stojković, Pavlović, Ivanović, Ostojić, Čolić, Urošević, Miletić, Jović, Matić, Smiljanić.

Javor Matis: Lazović, Jevremović, Piščević, Luković, Maričić, Mladenović, Radivojević, Pavišić, Otašević, Zvekanov, Tanko.

Klupa: Babić, Tričković, Jevtić, Nikolić, Rušević, Šćepanović, Sević, Jovanović, Ristić, Mijailović, Jelić.

Utakmica u Humskoj počinje u 20:30h, a kao što vidite, u sastavu Partizana nema Bibarsa Natha, koji je večeras prekobrojan kada su u pitanju Partizanovi stranci. On je bio vidno nezadovoljan i kada je zamenjen u Novom Pazaru, ali pretpostavljamo da je Milošević i sa njim obavio određene razgovore.

Zašto večeras nema mesta za Natha, razlog je novi Partizanov štoper Maki Banjak, koji će debitovati u Superligi, u tandemu sa Vitasom, umesto Ostojića. Milošević je promenio i oba beka, umesto Miletića i Uroševića večeras će na terenu biti Lutovac i Brežančić.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 09.08.2020
19:55

Užasno "projektovan" sastav. I laici to mogu na prvi pogled da uoče. Odbrana u ovom sastavu prvi put nastupa. Potpuno je neuigrana. Biće jurnjave "u prazno" do mile volje. Bez glavnog organizatora sa Šćekićem koji je spor i nedovoljno kvalitetan za startera u ekipi kao što je Partizan. Zaista ne razumem šta Savo pokušava? Sva je sreća što nema publike.

avatar
Kori Volden
Sunday, 09.08.2020
19:44

Ako ne bude namestaljki, lagana pobeda Javora.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 09.08.2020
20:08

Jao, ne s**i bre...

avatar
Kori Volden
Sunday, 09.08.2020
21:39

To mozes da kazes osobi koja te je vaspitala tako. :)

avatar
magister
Sunday, 09.08.2020
19:31

I dalje nisam gledao (ne gleda mi se) poraz u Novom Pazaru, ali s obzirom da sam gledao sve drugo u poslednjih godinu i više, moram priznati da mi se ne dopada sastav. Naravno, to je moj, laički, pogled na stvar. Ne sviđa mi se Banjak ni kao stoper ni kao stranac umesto Natka. Ne sviđa mi se Brežančić, mislim da je njegov povratak - bila greška (zbog njega smo pustili niz vodu supertalentovanog Šehovića). Ne sviđa mi se da kod kuće igramo sa drugim do te mere defanzivnim stoperom (a predlagao sam ga i za Kruševac i za Novi Pazar - u gostima). Slažem se da Miletića, Ostojića i još po nekog, na primer - Sumu, treba odmoriti i zamoliti da igraju s više koncentracije.

Ipak, siguran sam da Savo zna mnogo bolje, a s obzirom na nešto defanzivniji sastav, koji je možda u ovakvim okolnostima i neophodan, ipak povlačim prognozu 5+ razlike i spuštam je na 3+ razlike.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 09.08.2020
20:31

Jer je tako dogovorrno pre pocetka meca 🤣🤣🤣

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 09.08.2020
19:28

Kako jedan portal uvek sazna koji nam je sastav i posle nepogresivo pise o tome, neverovatno. Svi nasi protivnici tako na vreme mogu da saznaju ko ce nam sve igrati i mogu bolje da se pripreme jer su bolje (i) proucili...

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 09.08.2020
20:32

Auuu koja si ti neznalica... pa na www_superliga_rs imas sastave timova sat do pola sata pre meca...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 10.08.2020
22:29

Ne mislim na ovaj portal.