Savić objasnio zašto je Zvezda primila "jeftin" gol

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.08.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Kapiten crveno-belih ponudio je objašnjenje po završetku meča sa Spartakom.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Nisu uspeli fudbaleri Crvene zvezde da ponesu pobedu na revanš sa Spartakom, ali daleko od toga da nakon večerašnjeg remija nemaju šanse za plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trenutak nepažnje nakon datog gola skupo je koštao crveno-bele, što je po završetku meča konstatovao i kapiten Vujadin Savić.

"Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu, postigli gol iz penala. Desila se mala dekoncentracija i primili smo gol kako smo krenuli sa centra. Tu smo malo pali, kao da smo se uplašili. Nismo odigrali najbolje, ali smo se borili i dali sve od sebe", rekao je Savić za RTS.

Meč je završen remijem (1:1) koji više odgovara šampionu Slovačke i koji Crvenu zvezdu stavlja u poziciju da u revanšu mora da postigne gol.

"Oni su pokušali da nas ugroze iz kontre što su uspeli u nekoliko navrata. Moramo da se okrenemo utakmici u prvenstvu i da se onda dobro pripremimo za gostovanje jer nam je to za sada utakmica sezone", zaključio je Savić.

Revanš utakmica Spartak - Crvena zvezda igra se 14. avgusta u Trnavi. Pre toga Zvezdu čeka prvenstveni duel sa klubom koji nosi isto ime kao i šampion Slovačke, s tom razlikom što se radi o superligašu iz Subotice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Tuesday, 07.08.2018
23:35

A zašto ti nisi pokrio na onoj povratnoj, nego si krenuo u peterac bez potrebe

avatar
riquelme
Wednesday, 08.08.2018
01:07

Trebao je da Degenek zatvori ako vec pljujes. On je bio na igracu iza...

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 07.08.2018
23:03

Mi smo timski dosta hendikepirani ove sezone... Mozda i najgora utakmica od kada je Miloje tu.

avatar
Boki58
Wednesday, 08.08.2018
10:12

Sinovac malo vere, ti ne bi skodilo. Jedan neresen rezultat i odmah padate. Pa i Zvezda koja je uzela ligu sampiona je prvu utakmicu u LS igrala 1:1 kod kuce, sada je Miloje video sta treba da radi i tamo cemo ih iznenaditi i odvaliti

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 07.08.2018
22:58

Zato što za Spartak Trnavu ne igra nijedan vaš igrač, niti vaš navijač koji će da se ispucava 3+ metra pored gola kao Luković iz Voždovca u subotu.

avatar
NAJVECI IKADA
Tuesday, 07.08.2018
23:22

Ma vi ste tragedija