Savo ga poslao na pozajmicu, on osvojio titulu! Vraća li se u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.06.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

I dok su crno-beli ostali bez trofeja ove sezone, jedan igrač na koga trener Milošević nije računao tokom proleća može se pohvaliti osvojenom titulom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pogađate, u pitanju je 22-godišnji desni bek crno-belih Periša Pešukić, koji je pre tačno godinu dana stigao u Partizan iz podgoričke Budućnosti, u ''paketu'' sa još jednim crnogorskim fudbalerom, štoperom Igorom Vujačićem koji je tada došao iz Zete.

Pešukić je sa Partizanom potpisao ugovor na četiri godine, do juna 2023, ali je tokom prvg dela prošle sezone upisao tek dva nastupa za Partizan, po jedan u prvenstvu i u Kupu.

Zimus je odlučeno da proleće provede na pozajmici u podgoričkoj Budućnosti, gde je ostvario značajnu minutažu tokom proleća, odigrao je deset mečeva i dao je veliki doprinos osvajanju titule sa Podgoričanima.

Pozajmica mu je istekla, trebalo bi da se pojavi na Partizanovoj prozivci na početku priprema za sledeću sezonu, 4. jula, kada će postati jasno da li će dobiti novu priliku u crno-belom dresu, ili će se definitivno rastati sa crno-belima.

Na njegovoj poziciji, Nemanja Miletić je produžio ugovor, sigurno ostaje u Partizanu, a tu je i Aleksandar Lutovac koji je nekoliko meseci imao problema sa povredom.

Odluka je na Savu Miloševiću.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.06.2020
17:56

Da bi Partizan došao do kvalifikacija za LŠ mora da bude bar 2-3 puta bolji od svih ostalih klubova i da tako anulira koliko je moguće krađu zvezdinih navijača prerušenih u fudbalske sudije, zato je Partizan ograničen s brojem neafirmisanih igrača u prvoj postavi, pogotovo što će 2 U21 morati da igraju. Zato je vrlo teško osloniti se na Pešukića ili Cucina pa će Partizan najverovatnije dovesti dokazanog desnog beka koji će moći odmah da zauzme poziciju desnog beka, a Miletić se vrati u srce odbrane sa Makijem levo i Čakijem još malo više levo.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Friday, 03.07.2020
12:41

Da vam se mecevi nisu igrali 100+ minuta, da nije vrsen nevidjen medijski pritisak, da je prvenstvo regularno, vi ne bi bili ni drugi... te price o LS su samo mastanja... bivsem vicesampionu evrope je najveci domet osvajanje duple vice krune...