Savo Milošević je večeras postavio nekoliko pitanja - Kritičari, znate li odgovore?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.10.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Videli ste već tokom večeri da su navijači Partizana imali zamerki i pored četiri postignuta gola i ubedljive pobede protiv Spartaka. Trener Milošević ima drugačije viđenje pojedinih situacija.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je u 13. kolu Linglong Superlige savladao ekipu Spartaka sa 4:0, ali razlog za navijačke kritike bile su pre svega promašene velike prilike Sadika i Ivanovića.

U razgovoru sa novinarima posle meča, trener Partizana Savo Milošević je najpre istakao važnost pobede koja je ostvarena bez mnogo teškoća.

''Ako se dobro sećam, ovo je prvi put posle evropske utakmice, da smo relativno lako dobili, da se nismo mučili. To je u svakom slučaju pohvalno i dobro po nas, jer tek kreće 'pakao', utakmice na svaka tri dana. Ne bih puno pričao o ovoj utakmici, prva je u mini-seriji, dobro je da smo dobili. Gledamo da se što pre oporavimo za sredu, subotu, četvrtak...'', istakao je Milošević.

Usledila je konstatacija novinara da nije bilo sebičnosti u završnici akcija i da se u pojedinim situacijama čak i preterivalo u nesebičnosti.

''To je jako pozitivna stvar, slažem se'', uzvratio je Milošević.

Deo navijača začudila je odluka da jedanaesterac izvede rezervista Đorđe Ivanović, što je on uspešno učinio.

''Đole je šutirao prošle godine jedan ili dva bitna penala za nas. Logično je bilo, Natho i Suma nisu bili u igri, sve je bilo po planu. Danas je to njemu nagrada za sve što je uradio, zaslužio je i danas da ga šutne'', objasnio je Milošević.

Na kraju, dolazimo do Miloševićeve reakcije na primedbe o velikom broju propuštenih prilika u večerašnjem meču. Šef struke crno-belih je uzvratio kontrapitanjima.

''Da ne pametujem mnogo, ali lako je sedeti gore i misliti da može da se daje osam golova lako.

A ko daje osam golova?
Kad to gledate?
U kojoj ligi?
Koliko često se to dešava?
Mančester siti? Eto, sami ste rekli'', zaključio je Milošević večerašnji razgovor sa novinarima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
12:40

A i Tosic bi bio suvisan.

avatar
ObradONE
Monday, 28.10.2019
11:33

Je l zna neko sta se desava sa Slobodanom Rajkovicem?
Je l ima klub? Ili mozda ceka nas na zimu?

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
15:27

Nema klub, verovatno ceka nas.

avatar
dr Milojević
Monday, 28.10.2019
09:27

Opa, penaltizan i protiv Spartaka, lepo, a ne priča se o tome !?

avatar
Osijek 51
Monday, 28.10.2019
00:14

Ono sto je Ivanovic uradio u DVA NAVRATA je cisti bezobrazluk, kod ozbiljnog trenera vise nebi imao sansu...

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 27.10.2019
22:54

Lester pre neki dan, Atalanta danas :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 27.10.2019
23:35

Da, ali 7 i 9, a ne...

avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
20:51

Pardon, nije jos izglasana sama promena (sta mi bi da to napisem) nego je upuceno IO FSS. Izglasano je da bude izglasano:-D

avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
16:36

Izgleda da da Suma ne zeli da produzi ugovor. Mozda cak i ne bi bilo lose da nam desni bek bude stranac, ipak je to povecanje broja stranaca sad izglasano, treba se polako tome prilagodjavati. Mislim da zaista ne bi bilo strasno ako bi jedan od cetvorice u odbrani bio igrac koji nema nas pasos.

avatar
REVØLT
Sunday, 27.10.2019
22:15

A i ovo bi bila veoma zanimljiva postav(k)a: Stojkovic/Radunovic/Dj. Nikolic- Miletic, Rajkovic, Pavlovic- NEKO KAO (ne on licno jer je to neizvodljivo) Marusic, Zdjelar, Natko, Urosevic/Brezancic (tu bi nam odlicno dosao neko kao Emeghara ili kao Kandela u Romi, a i Zambrota je isto dobar primer jer je (dugo) igrao i u toj formaciji, izmedju ostalih)- Suma (Pavlovic)- ? (Sadik), Markovic (Stevanovic- u slucaju da on igra bismo mogli da igramo i malo povuceniju 4-2-3-1 jer bi onaj desno bio neko ko bas i nije pravo pravcato krilo, zar ne), Asano bi bio rezerva za tog FC/FW (SS), nazovite ga kako god hocete. Ovde tj. u ov(akv)im zamislima ne bi bas bilo puno mesta za Lutovca i Lakcevica. Sehovica sada u pauzi treba negde poslati na pozajmicu, znacice mu!

avatar
REVØLT
Sunday, 27.10.2019
22:01

I dalje je bilo pomalo sebicnosti kod nekih, ali, (vise) u drugom, i to u dva-tri navrata. Inace, po cemu je zasluzio vise od Asana ili recimo Stevanovica? Ako vec nije trebao Asano da ga izvede, onda je trebao neko treci, recimo Fica:-D Samo TI na zimu dovedi desnog beka, Rajkovica (odustacu od teze o dva levaka na DC, nije problem Hahaha) i spica, nemojte da se zezate sad kad smo vec mnoge stvari doveli na pristojan nivo.

avatar
ŠDanilo
Monday, 28.10.2019
00:37

Ma bez Jojića nema zbora!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
20:05

Za desnog beka ne znam ko je realan, a da je bolji od Miletića, osim ako ne bude stranac. Iako Ostojić i Pavlović odlično igraju, a Vujačić je dobar za SL ne bismo smeli da ispustimo šansu kakva je Rajković. Sulejmani će na leto biti slobodan - nova šansa. Škuletić ili Prijović u špicu, osim ako se ne nađe bolji stranac naravno jer bolji domaći špic je Mitrović. Jojić igra na poziciji za koju konkurišu Suma, Natko i L.Pavlović i na levom krilu gde su L.Marković, Asano i F.Stevanović. Partizanu napred trebaju gol-igrači, Jojić nije taj i pre sam za to da se sa Sumom produži ugovor i to što pre nego da se Jojić vrati.

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
10:10

Plus od mene, ali, gde on da nam igra? Nama trebaju 2, 5 (desni stoper) i 9 za prvi tim, dobro bi dosao jos jedan na centralnom veznom iako ne verujem da cemo mi tu ikog dovesti, a verovatno ni neko krilo koje moze na oba boka (Sulejmani) ne bi.lose doslo.