Savo Milošević posle meča otkrio još jedan potencijalni problem!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2020.
22:13
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Koliko će dugo Partizan biti bez najboljih igrača?

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je tek u finišu, i to sa bele tačke, uspeo da slomi otpor Radničkog iz Niša u Humskoj. Gol odluke postigao je Đorđe Ivanović u 84. minutu, a svemu tome prethodili su kadrovski problemi za crno-bele, koji su seodrazili na igru.

Ipak, u prvoj reakciji posle meča, trener Partizana Savo Milošević nije bio nezadovoljan igrom svog tima. Nije se složio sa ocenom reporterke ''Arene Sport'' Dijane Čolović da je i ovoga puta izostala Partizanova prepoznatljiva igra.

''Ne baš u potpunosti, mislim da smo danas malo više igrali, imali smo ozbiljnog rivala.

Nije bilo lako, ali imali smo više od igre, više šansi za gol. Mislim da smo zaslužili pobedu'', istakao je Milošević, a onda otkrio da je pored Nathove, i Sadikova izmena bila prinudna, zbog povrede na koju se i on požalio.

''Poremetile su nas prinudne izmene, prvo Natho, pa onda Sadik, ostali smo bez nekih igrača koji mogu da reše meč.

Mimo toga, ja sam zadovoljan sa karakterom igrača. Ostali smo strpljivi, mirni'', naglasio je Milošević.

Na pitanje da li zna šta je konkretno u pitanju sa Sadikom i Nathom, Milošević je kratko uzvratio.

''Videćemo, nisam još ušao u svlačionicu''.

Podsetimo, za ovaj meč Milošević nije mogao da računa ni na Sumu, ni na Lazara Pavlovića.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 07.03.2020
23:27

Проблем је што вас на свакој утакмици ваде судије.

avatar
Silent
Saturday, 07.03.2020
23:24

A sto Savo ne izvede ekipu sa terena nakon nepostenog sudjenja na stetu Radnickog ?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.03.2020
23:21

Isto kako je Degenek povredio Sumu tako je i Letić ili kako se već zove povredio Natka, guranje igrača koja su prouzrokovala loše dočekivanje na zemlji i gubitak kontrole. Nijedan nije dobio žuti karton. Sumi je Gobeljić posekao kramponom potkolenicu, a Mihajlović Pavloviću fibulu i nijedan nije dobio ni žuti ni crveni karton. Nakon onakvih batina u tzv. Večitom derbiju dobro je Sadik i mogao da igra danas. U fudbalu se dešavaju povrede, međutim dešavaju se slučajne, ali kada ovi ljudi koji navodno sude ne kažnjavaju protivnike Partizana za povrede, iako pravila propisuju najmanje žuti karton onda je to namerno, a ne slučajno, isto kao što je namerno i planski pomerena kup utakmica sa srede na utorak. Oni su isplanirali da izbace Partizan iz kupa da ne bi zvezda opet morala da se bruka protiv Partizana tj. da Partizan ne bi izbacio zvezdu. Priprema za kup je odrađena od strane Lazara Lukića i Novaka Simovića protiv zvezde i radničkog.

avatar
dr Milojević
Saturday, 07.03.2020
23:25

Ti i dalje si u bajkama i basnama. Vi ste sramota, sudije vam pomažu da budete drugi na tabeli.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
11:02

Tačno je da sudije pomažu da Partizan bude drugi, a ne prvi pošto su ga pokrali u Kruševcu za 2 boda, protiv voždovca za 3, na Banovom Brdu za 3, u Senti za 2 i protiv crvene 5-0krake još za 2, što je ukupno 12 bodova, a nijedan bod mu nisu donele svojim greškama u korist Partizana koje su na nivou statističkih, dok je s druge strane zvezda redom dolazila do bodova (i) uz pomoć sudija na gotovo svim utakmicama, ne postoji utakmica na kojoj je isto suđeno zvezdi i njenom protivniku, favorizovanje zvezde od početka dok ne stekne bar 2 gola razlike, a ako i tako ne može poseže se za zvezdanaestercima čak i na 20 metar od protivničkog gola i to kada igrač zvezde nagazi protivnika na stopalo, a zvezdini navijači na tribinama, po sajtovima i prerušeni u sudije tvrde da je penal nad Vukanovićem protiv Inđije jer ga je protivnik nagazio, danas tvrde da nije jer je odbrambeni igrač nagazio igrača Partizana, sutra će za isto tvrditi da je penal za zvezdu. Vi niste ni svesni kolika ste sramota, bajka i basna.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 07.03.2020
23:28

Опет са пенала.