Savo: ''Više problema sa Napretkom, nego sa Zvezdom''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.07.2020.
19:47
Izvor: Sportske.net

Posle uspešne ''generalke'' trener crno-belih gleda ka superligaškoj premijeri.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Partizan je znatno boljom igrom u drugom poluvremenu ubedljivo savladao novosadski Proleter sa 4:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici za novu sezonu.


Trener Partizana Savo Milošević je posle utakmice izrazio zadovoljstvo većim delom meča, ali ne u potpunosti.

''Ovo je bila generalna proba, da se vidi šta smo uradili, mada opet ne mogu da budem zadovoljan početkom utakmice. Posle je to bilo dosta bolje'', rekao je Milošević za TV Arena Sport.

Na pitanje u vezi golmana, Milošević je objasnio zašto nema kapitena Stojkovića.

''Svi su tu. Stojke je propustio dosta u pripremnom periodu, danas nam je odgovaralo da Pop brani i u nekim utakmicama sigurno će braniti. Imamo 8-9 (U21) momaka...'', podsetio je Milošević.

Premijeru u novoj sezoni Partizan će imati naredne subote protiv Napretka u Kruševcu.

''To je ekipa koja nam je najviše zadala muke od kad sam ja ovde, koliko znam i pre mene, više smo imali problema sa Napretkom, nego sa Zvezdom. Još je prva utakmica, na strani... Ako ne budemo ozbiljno shvatili taj meč i odigrali, teško će biti...'', opominje Milošević.
-
baner 9
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 01.08.2020
10:29

Звезда је ваш највећи проблем јер више гледате у наше двориште него своје. Један дан не приђе без приче о Звезди.

avatar
Dorotej
Monday, 27.07.2020
10:08

Kažeš Zvezda ti nije problem. Miloševiću Savo niti si veliki trener, nećeš ni biti, niti znaš da poštuješ rivala. A inače batina ima dva kraja, sve dođe na svoje, karma je čudo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.07.2020
14:49

O cemu pricas? Upravo je Savo pokazao da je veliki jer je pokazao postovanje prema rivalu (napretku). To sto ste vi umislili da ste neprikosnoveni u srpskom fudbalu je vas problem, ali napredak, a i mnogi drugi su veci protivnici Partizanu nego zvezda. Pogledaj rezultate Partizana i napretka i Partizana i zvezde pa ce ti biti jasno da je Milosevic rekao egzaktnu i nepobitnu cinjenicu. Vas problem sto vas boli gola istina.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 30.07.2020
14:34

Vodojaza, zvezda pa Konah Si, to je redosled najlaksih protivnika Partizana iz prosle sezone, tu vam je i mesto. Ja sedim, ali vi morate da nastavite da stojite dok pricate o Partizanu, iz postovanja prema jedinom profesionalnom fudbalskom klubu u Srbiji.

avatar
Dorotej
Wednesday, 29.07.2020
19:33

Sedi, kec k'o vrata. Zvezda je institucija, a Partizan i navijači kao što si ti (niste svi isti portalu) ste bez "kućnog vaspitanja".

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 26.07.2020
22:29

Jeste, Napredak ti pobegao 15 bodova...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.07.2020
12:54

Nije napredak pobegao 15 bodova Partizanu, vec je manje bodova zaostao za Partizanom nego sto je to zvezda.

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 28.07.2020
13:03

Svi znaju da su tu razliku napravile sudije samo ti neznas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.07.2020
20:23

Naravno da Partizan ima vise problema sa pojedinim zvezdinim filijlama nego sa samo zvezdom jer su pojedine filijale jace od zvezde, a sudije im i vise pomazu nego samoj zvezdi kada igraju protiv Partizana jer je lakse sakriti sudijske greske u medijski manje propracenim utakmicama nego protiv zvezde gde su i oci skauti inostranih klubova uprte u desavanje na terenu, a kamoli cele Srbije. I danas na prijateljskoj utakmici protiv proletera nisu dosudjena 2 penala za Partizan (saplitanje Sadika i povlacenje za dres Natka), kada bi sudije sudile po pravilima ili kada bi postojao VAR Partizan bi imao ubedljivo najvise penala na svetu koliko je puta fauliran u sesnaestercima protivnika, a nije ni cudo kada oko 85 minuta igra na protivnickoj polovini uglavnom oko sesnaesterca protivnika. Zakljucak je da Partizan ima najvise problema sa sudijama bez obzira protiv koga igra u SL.

avatar
Dorotej
Monday, 27.07.2020
10:02

Partizan ima najveće probleme sam sa sobom, ne sa sudijama ili Zvezdom. Uprava anksioznost i paranoju, da bi zaštitila fotelje i svoju nesposobnost, prenosi na navijače Partizana.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.07.2020
14:59

Uprava nista ne prenosi, cute kao zaliveni jer moraju da im vas vodja ne bi poslao one kao sto je Vazuri, da ih ne bi hapsio nakon proslave titule, da im ne bi slao huligane na proslavi ttiule, da im ne bi slao huligane i placene strance na tribini, da im ne bi smestao jos jedno izbacivanje iz Evrope i slicno. Partizan uopste nema problem sa samim sobom, vec iskljucivo sa spoljnim faktorima koji direktno rade protiv Partizana ili indirektno bez granica favorizuju pre svega zvezdu. Inace kada udjemo u sferu gde prestaje delovanje spoljnih faktora, a to je kada strani klubovi treba da odvoje svoj novac za pojacanja vidimo cija je uprava sposobna, a cija siri lazi, bajke i unistava srpskim fudbal namestanjem. zvezdi smeta Partizanova uprava ne zato sto radi fenomenalan posao vec zato sto ne zeli da se uhvati u kolo s njom pa su zato pokusali na silu da skupe potpise za Skupstinu Partizana u kancelariji zvezdinog navijaca i funkcionera Nikodijevica kako bi postavili svoju upravu u Partizanu na celu sa Djuricem koga bi kontrolisali preko nanogice tj. onoga sto stoji iza nanogice, a onda i uz pomoc stranackih funkcionera koji su nekada davno dok ta stranka nije ni postojala bili u Partizanu kako bi ubedili navijace da je oni rade u interesu kluba, isto onako kako sada rade u FSS zajedno sa zvezdasima na celu FSS. Takvi ne trebaju Partizanu. Bolje je kao ova Uprava nista ne raditi osim dati autonomiju ljudima koji znaju nego saradjivati sa zvezdom i njenim pipcima u srpskom fudbalu i UEFA. Neka nas izbace, tu je CAS.

avatar
Man united
Monday, 27.07.2020
18:15

Какве ти илузије овде продајеш. Дејвид Коперфилд мала маца за тебе. Чу, филијала јача од матичног клуба. Где то још има? Је л' тај Терзић умоболан? Замисли имаш филијалу од које можеш да узмеш играча ког хоћеш, буквално да бираш. И поред свега тога имаш слабији тим од својих филијала. Ниђе везе. Шта ти себи допушташ. Приземљи се мало. Превише се бламираш. Мене буквално блам кад видим шта пишеш.