Savov spisak za Tursku ima iznenađenja, Partizan traži najmanje dva pojačanja!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 12.01.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

"Crno-beli" aktivni na tržištu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas počinje pripreme za nastavak sezone pošto će se okupiti u Sportskom centru Teleoptik.

Igrački kadar je pretrpeo određene promene, pa je Savo Milošević nakon odlaska Filipa Kljajića u Omiju dodatno skratio spisak.

Desni bek Periša Pešukić će najverovatnije otići na pozajmicu u Budućnost, ista sudbina čeka i Petra Gigića koji bi trebalo da se vrati u Mačvu, a slobodni u izboru nove sredine su Zlatan Šehović i Strahinja Jovanović koji se nisu pojavili na prozivci.

Stoga je Milošević odlučio da prvom timu priključi najtalentovanije mladiće iz omladinskog pogona, na spisku od 31 fudbalera su Đorđe Vukanić, Nikola Čolić, Uroš Knežević, Miljan Momčilović, Nemanja Jović i Sava Arambašić.

Sudbina Nemanje Nikolića i Muse Ndžaja je za sada nepoznanica pošto su se fudbaleri vratili u Beograd sa pozajmica.

Prema pisanju Telegrafa, "crno-beli" su u potrazi za centralnim defanzivcem, ali i napadačem koji bi trebalo da pojačaju konkurenciju u timu.

Partizan koliko u ponedeljak kreće put Turske gde će obaviti prvi deo priprema, a ovo je spisak igrača koji će imati priliku da se dokažu stručnom štabu:

Vladimir Stojković, Nikola Čolić, Đorđe Vukanić, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Ivan Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Umar Sadik, Savo Arambašić, Nemanja Jović, Uroš Knežević, Miljan Momčilović, Nemanja Jović, Slobodan Stanojlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 12.01.2020
14:27

Prioritet su DESNI BEK i NAPADAČ. Taj drugi bi mogao biti Škuletić. Ne gomilati bez veze štopere, sačekati promenu pravila o broju stranaca na leto, pa onda pazariti štopera i još jednog desnog beka, gde smo po mom mišljenju najtanji. Za ovu decu ne znam na kojim pozicijama igraju osim par njih. Arambašića za trećeg napadača, primera Sadik, Škuletić, Arambašić.

avatar
Osijek 51
Sunday, 12.01.2020
14:22

Da sam ja pravio spisak ovdje bi umjesto Tosica i Smiljanica bili Sehovic i Nikolic

avatar
REV
Sunday, 12.01.2020
11:56

R23: Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic (Lutovac), Ostojic (Vujacic), Pavlovic (Dinga), Urosevic (Brezancic)- Zdjelar (Scekic), Natko (Pavlovic)- Stevanovic (Tosic), Suma (Ivanovic), Markovic (Lakcevic)- Sadik (Asano).

avatar
ŠDanilo
Sunday, 12.01.2020
11:23

Dovedite Jojića a u napad će LMarković koji bi sa Nathom i Jojićem bio pravi bum, bum

avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 12.01.2020
12:11

Iskrano,zašto svi prizivaju Jojića?Momak već par godina u autu i na klupi bezveznih ekipa.Bolje mali Pavlović da dobije šansu.