Sećate li se Mirkovićevog spiska sa prozivke? Ko (ne)će putovati u Tursku?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.01.2019.
23:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je sve poznato.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizanova ekspedicija u petak ujutru otputovaće u Belek, u Tursku, na završni deo priprema za prolećni deo sezone.

Tamo će boraviti do 8. februara i odigrati pet kontrolnih utakmica (Slovan iz Libereca (28. januar), Krakovija (31. januar), Šahtjor iz Donjecka (3. februar), Krila Sovjetov (6. februar) i Mladost Doboj (7. februar)), a prema najnovijim informacijama, šef struke Zoran Mirković će na put povesti 29 igrača, računajući i golmane, dok će im se oporavljeni vezista Marko Janković priključiti naknadno, 1. februara.

Golmani: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Filip Kljajić.

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja R. Miletić, Gabrijel Enake, Bojan Balaž, Strahinja Pavlović, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović.

Vezisti: Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Zoran Tošić, Nebojša Kosović, Saša Ilić, Danilo Pantić, Armin Đerlek, Đorđe Ivanović, Musa Ndžaj, Goran Zakarić, Filip Stevanović.

Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Dejan Georgijević.

Zanimljivo je sada uporediti ovaj spisak sa onim od 9. januara na prozivci pred početak priprema.

Kao što možete da vidite, otpali su Luka Cucin koji je otišao na pozajmicu u subotički Spartak, Jovan Kokir, koji će u Teleoptik da se dokazuje, ali i golman Marko Jovičić.

U odnosu na spisak sa prozivke, ekipi su priključene novajlije Musa Ndžaj i Dejan Georgijević, kao i Rikardo Gomeš i Armin Đerlek, koji su nešto kasnije počeli pripreme - prvi što je kasnio jedan dan uz dozvolu kluba, a drugi je preležao boginje. 

spisak fkp
*Kalaba  - Strahinja Pavlović

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Friday, 25.01.2019
14:36

Ovaj Kokir ce na kraju da ode bez da odigra i polusezonu...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 25.01.2019
09:21

Da su putovala i ta trojica i da simuliramo da Jovicic moze da igra veznog, imali bismo po trojicu na svakoj poziciji: Stojkovic, Kljajic, Popovic- Enake, Vulicevic, Cucin- Nema Miletic, Markovic, Pavlovic, Valiente, Ostojic, Balaz, Sehovic, Urosevic, Miletic- Zdjelar, Scekic, Smiljanic, Pantic, Kosovic, nasa osmica Jovicic- Tosic, Zakaric, Jankovic, Ivanovic, Ilic, Djerlek, Kokir, Musa, Stevanovic- Gomes, Georgijevic, Nikolic. Mogu i Ivanovic i Musa ponekad da zamene mesta.

avatar
magister
Friday, 25.01.2019
14:57

Stojković (Kljajić) - Miletić (Enake, Vulićević), Marković (Miletić), Valijente, Urošević (Šehović, Miletić). To valjda nije sporno? E, dalje bih postavio Đerleka na zadnjeg veznog - desno i Zakarića na drugu stranu, sa sličnim zadacima, Pantića, za sada, ispred, na poziciju pleja (a uvodio bih i Saleta, koji za sad to najbolje odigrava, još uvek) i nažalost tu konkuriše još samo Kosović. Desno - Janković, levo Tošić - tu verovatno konkurišu mladi Stevanović, koga treba pažljivo uvoditi, jer on je zaista biser, pa taj Musa, Ivanović... Naravno može i Zakarić, sa Zdjelarom ili Šćekićem ili Lolom na zv u tom slučaju. Za špic - Rikardo, pa Georgijević. Nikolić izgleda - ne može da promeni pristup igri, navike, tu mešavinu indolencije, opuštenosti i nesigurnosti. Džabe dobra tehnika i fizičke predispozicije, kad niti ima agresivnosti, niti umeća da ta svoja znanja i predispozicije koristi u situacijama na terenu. Mislim da je lak za čuvanje, lako ga se fizički izgura iz opasne zone, kao da je zaokupljen nekakvom estetikom igre, a ne ciljem, rezultatom, dodaje kad treba da šutira, kad šutira, uglavnom plasira, kao gađa, a uglavnom na predvidivo mesto, tako da golman lako brani. Mogao bi da bude igrač, ali bi morao sve ovo da promeni i to drastično, da ojača i dobije na masi, bar 5 kila i da nauči da koristi telo i snagu, da prolazi, da rempluje, da ide napred prema golu s namerom da ga da, ali da koristi i pregled koji ima kad primeti da ima nekog u boljoj poziciji, ali tek kad zaista vidi da je tako, a ne da mu je to uvek prva opcija, jer to odbrana čita. Mislim da je pravljenje pravog igrača od njega veoma teška, ako ne nemoguća misija, a takav, novi, bio bi igrač od 30 miliona evra. Ovako je oko 400 hiljada.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 26.01.2019
01:55

Nikolic je Ibrahimovic za one jako siromasne:-D Miletic bolje da bude stoper, a Enake desni bek ako je vec i kod Vas zamisljen u konkurenciji, barem mi valjda ne moramo da guramo SM po svaku cenu.