Selektor besneo, Natho plakao?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.09.2019.
23:30
Izvor: Sportske.net

U kakvom će raspoloženju vezista Partizana dočekati nove klupske obaveze?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Reprezentacija Izraela doživela je bolan poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na gostovanju u Sloveniji, rezultatom 3:2.

Meč su obeležili preokreti. Slovenija je prvo poluvreme rešila u svoju korist, u drugom je Izrael okrenuo na 1:2, da bi u finišu domaći tim uspeo da napravi novi rezultatski obrt i na kraju slavi rezultatom 3:2.

Jedan od strelaca za selekciju Izraela bio je i vezista Partizana Bibras Natho, koji je početkom drugog poluvremena postigao prelep pogodak sa oko 25 metara od gola Jana Oblaka.

Međutim, konačan ishod je pokvario raspoloženje i njemu i njegovim saigračima, a selektora reprezentacije Izraela, Austrijanca Andreasa Hercoga je - potpuno razbesneo.

Tamošnji mediji preneli su da je Hercog posle meča toliko bio ljut na svoje igrače da je maltene ''demolirao'' svlačionicu.

''Naivni ste, nikada ništa nećete postići! Pravimo nezamislive greške, treći gol je bio sramota'', grmeo je Hercog na svoje izabranike, a navodno su Bibras Natho i Beram Kajal plakali posle svega što se izdešavalo.

Izraelci su posle ovog poraza na pretposlednjem, petom mestu u kvalifikacionoj Grupi G. Da su uspeli da sačuvaju vođstvo, sad bi bili na drugom mestu, koje su preuzeli Slovenci.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Thursday, 12.09.2019
05:41

Tek ce on plakati kad Zvezda uzme duplu krunu

avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 12.09.2019
09:53

Sto bi plakao zbog toga? Covek place zbog poraza reprezentacije svoje drzave, sta njega briga za LingLong ligu

avatar
babaroga
Thursday, 12.09.2019
11:42

Naravno. Jer svi znaju da je od malena navijao i zeleo da postane partizanka i da ga novac ne zanima vec je ovde dosao da igra za dz samo da bi ispunio decacki san. dakle plakace ko kisa.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 12.09.2019
00:35

Pa morao je da ima predispozicije da dodje u fk kolektivni plač :D

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 12.09.2019
09:33

Bolje i to, nego u FK djon-obraz. Kog sledećeg igraca predsednik zove?