Selektor Gruzije: "Čestitam svima u Srbiji, ovo je velika pobeda"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 09.10.2017.
23:23
Izvor: Sportske.net

Selektor Gruzije pohvalio je i reprezentaciju Srbije i selektora, a onda se igrao "provodadžije".

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Selektor Gruzije Vladimir Vajs pohvalio je reprezentaciju Srbije i čestitao je njenim navijačima plasman na Svetsko prvenstvo.

"Čestitam Slavi Muslinu, svim navijačima, ovo je velika pobeda. Srbija je bila najbolji tim u grupi i zasluženo je prva. Danas je bila dobra utakmica. Poslednje kolo nikad nije lako, igrači Srbije su razumljivo bili nervozni, ali su postigli 'zlatni gol' i osvojili grupu.

Srbija ima mnogo kvaliteta u svojim redovima. Tadić je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi. Tu su i Matić, Kolarov...mnogo dobrih igrača kojima je ovo poslednja šansa da se plasiraju na veliko takmičenje
", rekao je Vajs.

Srbija je večeras pobedila Gruziju 1:0 golom Aleksandra Prijovića u 74. minutu. Gruzija je kvalifikacije završila bez pobede, ali sa samo dva poraza u gostima. Srbija je jedini tim koji je dva puta pobedio i koji je pobedio sa više od jednog gola razloga.

"Moj tim je bio fantastičan, ali nam treba još kvaliteta u napadu. Moramo to napraviti u budućnosti, jer bez golova ne možete pobeđivati. Igrali smo dobro, ali bez završnice, koja je jako važna. Mi smo u najnižem šeširu u Evropi, ali smo sada napravili veliki korak u napred. Ne svodi nam se sve na dva ili tri igrača. Ima mnogo mladih i mislim da imamo lepu budućnost", rekao je Vajs.

Slovački trener je rekao da ne zna da li će ostati selektor Gruzije, ali je iskoristio razgovor sa medijima da se bavi "provodadžisanjem".

"Potpuno je večeras nebitno šta će biti sa mnom, ali bih zamolio sve trenere u Evropi da pogledaju našeg kapitena. Džaba Kankava je sjajan igrač, sjajan čovek i meni je prosto neverovatno da trenutno nema klub. Molim vas, pogledajte ga", rekao je Vajs.

Kankava ima 31 godinu, igra u sredini terena, a do sada je nastupao, između ostalog, za Dinamo Tbilisi, Dnjipro i Rems.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
08:16

Ivice, reaguj Hahaha BRACA GRUZIJCI!

avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 10.10.2017
07:06

Realno je dobar igrac,bar sinoc je extra odigrao.

avatar
NS 1 0 8
Monday, 09.10.2017
23:58

Хвала на честиткама. Све најбоље Владимире! :)

avatar
Monday, 09.10.2017
23:42

Kakva faca covek ...

avatar
Amar Zornic
Monday, 09.10.2017
23:35

Bez sale ovaj njihov kapiten jako dobar igrac , Zvezdo reaguj :))