Selektor u dilemi - Koje igrače će voditi u Rusiju?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.10.2017.
22:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako su kvalifikacije tek okončane, selektor Slavoljub Muslin već sada otkriva kakve dileme ima po pitanju sastava ekipe za Svetsko prvenstvo sledećeg leta.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Još se euforija zbog plasmana ''Orlova'' na Mundijal u Rusiji nije stišala, a selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin već razmišlja o tome šta bi mogao da promeni u našem nacionalnom timu kada su u pitanju kadrovska rešenja.

Dan posle trijumfa nad Gruzijom (1:0) na našem najvećem stadionu, Muslin je, između ostalog, i na tu temu govorio u intervjuu za ''Večernje novosti''.

On je tom prilikom otkrio i da razmišlja o podmlađivanju reprezentacije za Svetsko prvenstvo, navodeći i jedan uspešni primer iz Brazila od pre 23 godine.

''Tu imam veliku dilemu. Da li da na Svetsko prvenstvo putuju svi koji su uglavnom izneli ove kvalifikacije, jer su na neki način to zaslužili, ili da ekipu osvežimo sa nekoliko najboljih mladih reprezentativaca.

Brazilca Ronalda, skoro anonimnog 1994. godine su vodili na Mundijal u SAD i tamo je bio 'sa strane', ali je dobio neviđeno iskustvo'', podseća Muslin, a  svi znamo kakvu je karijeru Ronaldo kasnije napravio.

Sve reprezentacije učesnice Svetskog prvenstva imaće na raspolaganju 20 igrača i tri golmana, a Muslin podseća i na još jedan razlog zbog kojeg razmišlja o podmlađivanju tima.

''U junu sledeće godine neki od naših aktuelnih i standardnih reprezentativaca biće još osam meseci stariji i tada će već biti pred krajem svojih profesionalnih karijera'', istakao je Muslin.

Naša mlada reprezentacija je danas savladala Rusiju sa 3:2 u Novom Sadu, dva gola je postigao Luka Jović, jedan i Danilo Pantić, a odlični su bili i kapiten Andrija Živković i Nemanja Radonjić.

Tu su, naravno, i Marko Grujić, pa Sergej Milinković-Savić o kome se toliko pričalo tokom aktuelnih kvalifikacija... U svakom slučaju, Muslin će imati o kojim igračima da razmišlja narednih meseci.

Polemika je u proteklom periodu bilo i u vezi sa sistemom igre našeg tima (3-4-3). Muslin je istrajao u tome, ostvario cilj, pa ne želi da ''dobitnu kombinaciju'' menja na Mundijalu.

''Igraćemo tako i ubuduće. Promena sistema igre je jedan od četiri razloga zašto smo otišli na Mundijal. Međutim, ne shvatam zamerke na naš račun koje se odnose na predlog da se sistem promeni u 4-4-2.

Fudbal i 90 minuta igre su živa stvar. Ko malo bolje gleda shvatiće da se naš sistem 3-4-3 tokom meča nekoliko puta modifikuje'', objasnio je Muslin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

93 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dale Cooper
Wednesday, 11.10.2017
21:01

Ako je ono 3-4-3, ja sam Hajle Selasije

avatar
England
Wednesday, 11.10.2017
13:55

Mozda Muslin ima sina ili bratica pa ce kao Ilija Petkovic da pozove sina Dusana na mundijal ili bratanca kao Safet Susic :D

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
15:49

Ima sina koji se bavi fudbalom, Marko se zove.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 11.10.2017
12:14

Ko je pažljivo gledao utakmicu protiv Gruzije, mogao je uočiti da su gosti imali veći posed lopte, lakše dolazili do ničijih lopti, bili u polju uspešniji i opasniji po naš gol. Sistem sa našim snažnim, visokim, stamenim, ali sporim igračima nije dobro funkcionisao protiv nižih, vižljastijih, bržih igrača. Tek kad smo uveli još jednog relativno brzog igrača, dali smo gol. Da smo protiv sebe imali recimo špance, proveli bi se ko bos po trnju. Najzaslužniji za gol je Bane Ivanović sa svojim prodorom u stilu najboljih napadača, od gola do gola, naravno zaslužan je i nesebični u ovoj prilici, Mirović, kao i spretni Prijović. Ali da ne beše tog Banetovog supersprinta, mi taj gol ne bi dali jer smo bili još nekreativniji izlaskom Ljajića. Po nekom mom mišljenju, uvek bi pored Tadića morao da bude još jedan kreativni veznjak, kao i još jedan napadač uz Mitra. Igra sa tri štopera i dva beka, meni se nikako ne sviđa. Igrali smo protiv prosečnih ekipa, imali smo puno sreće pri žrebu, zato je taj sistem uspeo, protiv jačih ekipa kakve nas očekuju na SP, nećemo videti loptu. Da, još ta dva spora zadnja vezna. Dobro za prekide ali nikako za građenje napada. Živi bili pa videli. Sve jedno, mlađi ili stariji, bitan je sistem igre.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
14:32

Zar je moralo pazljivo da se gleda da bi se videlo sta su nam radili u prvom poluvremenu?:-D Prijovic nije najbrzi na svetu, ali nije trom za svoju gradju.

avatar
magister
Wednesday, 11.10.2017
10:48

Muslinove izjave plaše i slažem se sa reakcijom Don Silvia. Prvo treba da koriguje sistem igre i da u Rusiju odemo da igramo fudbal. Pogledajte mlade. Smenjuju se generacije, a uvek su u npr 8 najboljih, nekad i osvoje, nekad u finalu. Igraju 4 3 3, nekad 4 1 3 2 ili 4 2 2 2 ili 4 2 3 1... i slično, ali uvek - igraju fudbal i uglavnom pobeđuju. Siniša je u svom početnom najgorem periodu selektirao i sastavljao kao Muslin sad, imao težu grupu i pehove, pa pukao. Ovaj je prošao jer je do poslednje dve utakmice i pored pogrešnog koncepta imao Tadića u životnoj formi, povremeno Kostića i Mitrovića, dobro analizirao protivnike. U Rusiju treba da ide tim koji će da igra i pobeđuje, a ne zato što su igrali u kvalifikacijama. Da je zvao druge - igrali bi drugi. Naš trenutno najbolji sastav je: Stojković - Ivanović, Milenković, Nastasić, Kolarov - Matić, Ljajić, Tadić - Živković, Mitrović, Gaćinović i da su odmah uz njih Rajković - Rukavina (Gajić), Maksimović, Milunović, Obradović - Milivojević (Gudelj), Maksimović, SMS - Plavšić, Lukić (Prijović), Kostić... a da konkurišu i Rajković, Fejsa, Grujić, L. Marković, Đuričić, Radonjić...

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 11.10.2017
12:45

Samo kiksara nastasic je tu visak.Maksimovic,Vukovic ili Milenkovic su za njega izmislili fudbal.Nema utakmice na kojoj nije kiksnuo

avatar
magister
Wednesday, 11.10.2017
21:50

Po meni je on veoma dobar igrač, i u skoku i na zemlji, i čita igru i postavlja se... A kako je igrao protiv Austrije - slažem se - užas, i na još jednoj je bio kriv za gol. Ali uveren sam da im je svima koji igraju u paru sa stoperom - teže da igraju ovako, sa dva.

avatar
3x3
Wednesday, 11.10.2017
09:54

To je sve samo ne 3-4-3. Moramo da idemo na pobede, a igramo sa 3 stopera, 2 beka, 2 zadnja vezna, 2 ofanzivna vezna i jednim napadacem. Iliti napadamo ih sa samo 3 igraca.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 11.10.2017
12:52

Da, ja bih Muslinovu formaciju nazvao 5-2-2-1, sedam defanzivaca i tri ofanzivnija igrača. Za gradnju pozicionih napada bez šanse protiv kvalitetnih ekipa, recimo Nemačke ili Španije.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
09:07

Ako se bude slepo i tvrdoglavo drzao minutaze u kvalifikacijama, zvace ove igrace: Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Gacinovic, Rukavina, Ivanovic, Spajic, Maksimovic, Vukovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Gudelj, Milivojevic, Matic, Radoja- Tadic, Tosic, Ljajic, Kostic- Prijovic, Mitrovic. Vec sam opisao gde bi mogle da nastanu, nastupe i uslede neke male promene. Prelazak na 4-2-3-1 i sledece rokade (ne moze stopostotno i (svaka) pozicija za poziciju): Vukovic- OUT, Basta- IN, Dusko Tosic- OUT, Nemanja Maksimovic- IN, Milivojevic (Gudelj je bolji u napadu, a cak ni u odbrani ne zaostaje mnogo)- OUT, SMS- IN, Zoran Tosic- OUT, Sulejmani- IN, Kostic- OUT, Zivkovic- IN. Doduse, trebalo bi samo obrnuto, Sulejmani umesto Kostica, a Zivkovic umesto Tosica, ali, imam svoje razloge za ovo. Mogu i Gajic umesto Rukavine i Veljkovic umesto Spajica ili Maksimovica, ali, i ne bi bilo korektno da Rukavina ne ode i ne bude makar drugi izbor.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
08:58
avatar
Barca4ever
Wednesday, 11.10.2017
08:56

Zovi Andriju i SMS-a,oni su najbolje sto imamo od mladih pored Rajkovica.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 11.10.2017
07:30

Sms i zivkovica obavezno u prvi tim,muslina necu da komentarisem jer se covek pogubio..nikakvu igru nemamo,igramo sa osam odbrambenih igraca i mucno je gledati nas..ali odveo nas je kako tako na sp i posle rusije mu se zahvaliti..sa ovakvim timom koji je igrao protiv austrije i gruzije bod na sp bi bio prava senzacija..

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 11.10.2017
12:51

Nije nas on odveo,vec uefa koja nam svakog drugog ciklusa namesta prolaz.U ovakvoj grupi gde je trebalo samo da pobedimo moldaviju i gruziju i ostvarimo prednost,i dik advokat bi prosao dalje

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 11.10.2017
02:39

Musline, nemoj da me ljutis! Mislio sam da su prosla vremena kad smo se zahvaljivali igracima tako sto su igrali do 35, vodili ih na SP a ostavljali one spremnije i korisnije kuci. Srbija je svetinja i svaki igrac treba da je zahvalan sta je igrao ili igra i ne treba da ocekuje nikakvu zahvalnost jer Srbiji se daje a ne trazi se nista. Smatram da je sveza krv neophodna i sad ih treba odmah vec u Novembru ubaciti u tim da steknu bar 5-6 utakmica pre SP. Bar 2-3 nova igraca su neophodna u prvih 11 i verujte, to ce biti snaga koja ce nas nositi na SP. Ako budemo igrati u istom sastavu, imam strah da ce nas snaci sudbina iz 2006 jer je vec sad ocigledno da sem Tadica, nemamo nikoga sa brzim protokom lopte, probojnog igraca koji ce da bude stalna pretnja. Malo sam ocekivao vise od Ljajica ali treba ga sacekati.Mora biti mesta za SMS, Zivkovica i jos bar 2-3 N.Zelandjana.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:42

Drugim recima, Gaju, Veljka i Antu:-D Rajko, Maksa i Mijat su vec tu, to ti je vec osam igraca, treba nam samo jos jedan stoper (Milenkovic je veliki potencijal za tako nesto), jedan klasican zadnji vezni i jedan ubitacan spic tipa rasni:-D

avatar
Slaninar94
Wednesday, 11.10.2017
00:41

Zivkovic i SMS se podrazumevaju. Pored njih Basta i Djurdjevic bi bili odlicni za rotaciju, pogotovo Basta. Sresina u formaciji 4-2-3-1 sa SMS-om (ofanzivniji zadatak od DM), Matic DM (kreator igre), iza spica Ljajic i po bokovima Zivkovic i Tadic. Deluje dosta dobro, to trenutno mora biti kostur tima.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:45

Moze i tako, a moze i Ne. Maksimovic uz Matica, a SMS iza te 9-ke umesto Tadica, a Ljajic svakako moze i levo. Bilo bi lepo da tu bude sto vise igraca Vojvodine (Radoja i Mijat na klupi), ali to je ipak mozda previse ofanzivno.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 11.10.2017
00:37

Nema frke za formaciju 7 2 1 imamo igraca na pretek. Nek nam je bog u pomoci.

avatar
Marko HM
Wednesday, 11.10.2017
00:14

Koliko selektora, Bože moj...

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 11.10.2017
00:10

pre svega covek koga mozemo izgubiti je lyanko vojinovic....stoper koji igra za brazil U20....igrao za nas U19....trebalo bi ga zakljucati pozivom....a kvalitetniji je od mitrovica.....spajica...tosica.....mozda deluje preterano da se on zove ali ako u torinu bude igrao lepo....sto da ne....sergej definitivno....zile definitivno....katai isto...napad nam je takav kakav je....trkaca nemamo kao devetku ali.....ko zna....mozda se pojavi neko :D....

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:47

Od Spajica tesko, a od Mitrovica moze da se navede bar jedno 40-50 boljih.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 10.10.2017
23:56

U prevodu imam mjesta za 3 golmana 12 stopera 6 zadnjih veznih i 2 napadaca

avatar
Don Silvio
Tuesday, 10.10.2017
23:54

3-4-3 ne, 5-4-1 mozda, 7-2-1 je dobitna konbinacija

avatar
noname
Wednesday, 11.10.2017
01:13

i meni najvise lici na 7-2-1

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:46
avatar
Manitu
Tuesday, 10.10.2017
23:21

SMS i Zivkovic nece videti Mondial.Sve je to zbog kinte ispala frka.Neko nije uspeo da se omrsi pa sledi odmazda.Ali ce ih zato zvati za naredni ciklus.Da sam na njihovom mestu ne bih se vise odazivao a CG je nista manje slabija ili ambicioznija repka.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 10.10.2017
23:17

Sergeja, Zivkovica , Pantića ,Jovicica, Radonjica , Djurdjevica i Gajica

avatar
Miso Gajic
Wednesday, 11.10.2017
08:02

Pantić ne igra ni u Partizanu a ti ga guraš u A tim. Ali zato ne spominješ Grujića. Za ostale se slažem.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 12.10.2017
11:02

Grujic ne igra u liverpulu

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:47

Zato je spomenuo Jovica i radonjica.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
08:08
avatar
indija durot
Tuesday, 10.10.2017
23:11

stojkovic,rajkovic,radunovic...ivanovic,maksimovic,nastasic,spajic,milenkovic,kolarov,rukavina,obradovic....matic,milivojevic,gudelj,sms,zivkovic,kostic,tadic,ljajic,gacinovic.....prijovic,mitrovic,pavlovic.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
08:16

Stavi razmak posle zareza, ne vidi se ceo komentar.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
09:40

ODLICAN SPISAK! Da malo pomognem jer se ovde ne vidi nista posle Rukavine:-D Stojkovic, Rajkovic, Radunovic- Ivanovic, Rukavina, Spajic, Milenkovic, Nastasic, Maksimovic, Kolarov, Obradovic- Milinkovic-Savic, Gudelj, Milivojevic, Matic- Zivkovic, Tadic, Ljajic, Kostic. Jos cetvorica?:-D

avatar
cupavci
Tuesday, 10.10.2017
23:10

Kada pocne mec modifikuje se u 5-4-1 i tako istrajemo do kraja meca

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
23:08

Ako nista ne bude menjao, pozvace sledece igrace: Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Gacinovic, Rukavina, Ivanovic, Spajic, Maksimovic, Vukovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Gudelj, Milivojevic, Matic, Radoja- Tadic, Tosic, Ljajic, Kostic- Prijovic, Mitrovic. Valjda nije TOLIKO lud da pozove Stefana Mitrovica, a ni Fejsa mu ne treba, mozda bi tu mogao Katai pre Tosica jer je dobio nesto vise minuta u ovim kvalifikacijama, eventualno i Dmitrovic pre Jovanovica kao nas treci golman. Takodje, ukoliko ne bude zvao Spajica, voleo bih barem da Veljkovic otputuje.nNaravno, logika nalaze da pozove te mlade cije bi prikljucivanje jasno dovelo do prelaska na 4-2-3-1 i usmerilo seletkora da konacno zaigra, tacnije, postavi formaciju onako kako treba. U skladu sa tim, neki nas idealan spisak bi, realno, trebao da izgleda ovako: Stojkovic, Rajkovic, Dmitrovic/Jovanovic- Basta, Gajic/Rukavina, Ivanovic (da zavrsi karijeru posle SP isto kao i Stojkovic, Rukavina Kolarov i Tosic- naravno, mislim na reprezentativnu), Spajic, Maksimovic/Pejcinovic/Veljkovic, Nastasic, Kolarov, Obradovic/Antonov- Maksimovic, Gudelj/Milivojevic, Matic, Radoja/Fejsa- Zivkovic, Sulejmani/Tosic/Katai, Milinkovic-Savic, Tadic, Ljajic, Kostic/Gacinovic- Prijovic, Mitrovic. Trebao bi nam tu mozda jos jedan centarfor (po mogucstvu brzanac jer kuburimo sa tim profilom) tako da bi onda svoje mesto najverovatnije izgubio jedan krilni igrac. Ukoliko i ne bude tako da poziv dobije neki brzi igrac, moze Stojiljko.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 11.10.2017
00:57

Zašto nema Duška Tošića kod tebe.. Mene on uvek oduševi kako odigra, dosta sigurniji od Nastasića i Maksimovića.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 14.10.2017
14:59

Ljajic je mogao vise da pokaze na obe utakmice, ali nije me razocarao, u Becu nije ni igrao mnogo...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:54

Moze on i umesto Maksimovica (Ivanovic, Spajic, Nastasic, Tosic), ali, onda bismo imali uglavnom te nize stopere, a to je mana kod prekida, i defanzivnih, i ofanzivnih...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:11

Nekad napisem ovako, nekad onako, imas dosta mojih komentara u kojima je naveden i on, ali, to je previse dilema, a narocito je lose ako se spisak na stoperima ne svede na neku razumnu meru. Tosic ima tu prednost sto je levak, sigurno bolje da ide i on nego Vukovic - barem ja mislim da je bolje...

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 11.10.2017
05:38

Primetio sam da obozavas Antonova i Sulejmanija , stavljao si ih na svaki spisak cak i kad je Antonov bio u Svajcarskoj. Ali imam jedno pitanje,jedno je licno uverenje i simpatija prema.nekom a sasvim drugo objektivnost. Mislis li stvarno da je Antonov igrac za reprezentaciju,decko ne igra ni u Partizanu a u Grashopesu je bio na marginama poslednjih 6 meseci? Zasto je to tako kad je extra igrac,ili ipak mozda nije. Sulejmani,sta tek o njemu reci? Ima neke kvalitete ali po meni za ovaj nivo takmicenja na kome je sad,dakle Jang bojsi. Nigde ali bas nigde nije ostavio trag. A na kraju krajeva,vec je i mator tako da od njega nema nista. Kod nas su svi selektori i svi daju sebi za pravo da biraju,komentarisu,osudjuju ali niko to ne zeli da uradi objektivno.

avatar
Burazer
Tuesday, 10.10.2017
23:02

Povesce one za koje mu dostave spisak.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
22:54

Kako to kad je rekao da nije moguce da se toliko puta modifikuje Hahaha

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
23:17

Ne mislim na selektora nego na onog njegovog obozavaoca, cenzure bez:-D

avatar
Čeki
Tuesday, 10.10.2017
23:43

Ma vecuna evropskih selekcija, pa i mi, ne moze da igra u tom sistemu. Ne lezi nam jednostavno, mi treba da igramo napadacki fudbal i da koristimo vise sredinu terena (pod uslovom da se pozovu neki bolji igraci na tim pozicijama npr. SMS umesto Milivojevica) . Ovaj sistem koji mi sasa igramo mogu samo Italijani da sprovedu.

avatar
Mileee
Tuesday, 10.10.2017
22:44

Golmani> Stojkovic, Rajkovic, JovanovicnOdbrana> Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Spajic, Tosic, Kolarov, Gacinovic...nVezni> Matic, Fejsa, Milivojevic, ,Gudelj, Milinkovic-Savic, ,Grujic, Ljajic, Tadic, Kostic, ZivkovicnNapad>Mitrovic,Prijovic, (Pavlovic-Djurdjevic)

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
23:23

Odlican spisak, ali trebaju ti desni bek ili (jos jedan) bek-krilo i rezervni levi bek:-D Takodje, pre bih vodio Radoju nego Fejsu, a ima jos sasvim dovoljno vremena za Grujica, mozda je bolje da na SP putuje Nemanja Maksimovic. Ako se vec dvoumis izmedju Andrije i Urosa, samo preseci tako sto ces povesti Nikolu:-D

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 11.10.2017
05:40

Gacinovic nije odbrambeni igrac,cak ne moze da igra ni bek-krilo poziiju.

avatar
Mileee
Wednesday, 11.10.2017
00:14

Rukavina je katrastofalan...na desnom beku bih probao Gacinovica jer ionako igramo sa tri stopera pa nam treba ofanzivni bek, moze to Mijat da odradi a za ne daj boze beka moze da igra i Bane, a rezerva na levom beku Karleusa, sto da ne? +Moze da igra i stopera i beka. Krila Tadic, Kostic, Zivkovic, Ljajic...Mali Gajic i Obradovic su jos u opticaju za bekove... a da Radoja svakako odlican, Grujan ili Maksa...60%-40%...u spicu Stojiljkovic...hm ne verujem, sacekao bih od ove dvojice ko ima bolju sezonu...nek su se oni nama plasirali i neka su zivi i zdravi svi! A mi neka mrsimo m... sa sastavima :) bolje neka Muslin malo dotera igru, ova igra ne uliva nikakvo poverenje...borbenost je tu ali igra tanka!

avatar
Toto Salvatore Riina
Tuesday, 10.10.2017
22:29

Ja mislim da treba da da sansu jedno desetorici igraca iz JSL.

avatar
Miso Gajic
Wednesday, 11.10.2017
08:08

Jel Kangi,Donaldu, Le Taleku, Evertonu,Suma,Milijaš,S.Ilić i sl.

avatar
Toto Salvatore Riina
Wednesday, 11.10.2017
12:40
avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 10.10.2017
22:21

OBAVEZNO pozvati Zivkovica (jer je ubedljivo najbolji krilni igrac koga imamo) i SMS jer je em buducnost naseg fudbala,em u odlicnoj formi par sezona.

avatar
Čeki
Tuesday, 10.10.2017
23:44

S njima dvojicom i igra bi nam bila duplo bolja, to bi na nesto licilo.

avatar
Čeki
Wednesday, 11.10.2017
02:13

To je tacno, ali kazem, veze i guranje, kvalitet posle ide.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 10.10.2017
23:51

Ja bih licno probao na pripremnim mecevima sa Zivkovicem u spicu jer je brz i snalazljiv,a tehniku definitivno ima,a SMS je neko ko bi se ubacivao iz veznog reda,a ima kavlitet u svakom slucaju obojica su bolji od nekih trenutnih poprilicno.

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 10.10.2017
22:19

Ne bi bilo ok prema igracima da menja tim koji se kvalifikovao na SP, iako bi bili mnogo bolji sa Sergejom, Bastom i Andrijom Zivkovicem. Cak i Grujic ima kvalitet za repku. I dalje mislim da Muslin nije pravo resenje za selektora, ova ekipa bi mnogo bolje igrala da imamo Jokana ili Stanojevica na klupi, ili nekog treceg samo da nije Muslin.

avatar
Vesely
Tuesday, 10.10.2017
22:48

Igrači koji su izneli kvalifikacije su Stojković, Matić, Tadić i Mitrović, mada ne bih umanjio veliki značaj Kolarova na pojedinim utakmicama.To su igrači koji su na svakoj utakmici kidali za tim. E sad, zamislite da se već sada priključe Sergej, Živković i još par vrhunskih mladih igrača, definitivno bi bili mnogo bolja i uspešnija reprezentacija...

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 11.10.2017
05:42

Ubaci tu.jos i Kostica. Nr dopada mi se ali je cinjenica da je igrao prilicno dobro,narocito na pocetku

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 11.10.2017
00:59

Zaboravio si i Kostića, pa i Ivanovića.

avatar
Čeki
Tuesday, 10.10.2017
23:46

Zaboravio si i Prijovica decko je uvek radio nesto bitno kad god bi igrao npr. asistencija protiv Velsa, pa oblvaj gol.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
23:24

Ivanovic je odigrao svih 900 minuta, a i Rukavina je bio sveprisutan Hahaha Inace, naravno da se slazem sa tobom.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 10.10.2017
23:23

Cak cu ti dati i plus, ali ne bi bilo fer prema Srbiji da ne povede ono najbolje sto ima.

avatar
Tuesday, 10.10.2017
22:15

Потребно је убацивање у А тим још некога из генерације светских шампиона са Новог Зеланда 2015. Ту једино шансу добијају помало Гаћиновић и Рајковић (ретко добија прилику јер јеСтојковић ипак и даље прво решење на тој позицији) .

avatar
Čeki
Tuesday, 10.10.2017
23:46

Problem je sto je kod nas bitno da imas nekog ko te gura i da ima veze, kvalitet ide posle.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
12:09

Hvala. Tacno je i ovo tvoje za Priju:-D

avatar
Tuesday, 10.10.2017
23:56

Сурова истина .

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 10.10.2017
22:05

Mislim da ne treba zvati sergeja, igrace igraci koju su zasluzni za kvalifikovanje. Znaci matic, gudelj, milunovic...

avatar
Brane Lala
Tuesday, 10.10.2017
22:17

Very funny. To bi samo znacilo da bi uspeli da dobijemo Gruziju dva puta, remiziramo sa Velsom, sa Austijom I Irskom bi igrali kako tako. Na zalost oni nece biti tamo. Tamo ce nam se zalomiti recimo jedna osrednja grupa sa Cileom, Poljskom i Marokom gde nam trebaju dve pobede.

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 11.10.2017
05:44

Nece. Cile se nece plasirati :-)

avatar
Aleksandar Sale Kis
Tuesday, 10.10.2017
22:52

Umesto Gudelja SMS i umesto Tosica, Zivkovic a i Basta bi mogao po desnoj strani, Rukavina nezna centrirati a u toj formaciji Basta u Italiji briljira...

avatar
masimomorati
Tuesday, 10.10.2017
22:37

I to da se radujemo ako izvucemo takve protivnike i da budemo treci ispred Maroka kojeg cemo pobijediti 1-0.

avatar
Jovan CFC
Tuesday, 10.10.2017
22:34

U pa to ako izvucemo mi smo na konju.