Shvatio da je to jedini izbor, Jović doneo važnu odluku!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.11.2020.
15:17
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije pristao na nagodbu sa tužilaštvom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Luka Jović ipak neće završiti u zatvoru zbog kršenja zdravstvenih propisa tokom epidemije koronavirusa u Srbiji.

Reprezentativac Srbije je iskoristio oportunitet, koji je nedavno odbio, a prema kome će uplatiti tri i po miliona dinara u humanitarne svrhe.

Ovu informaciju je potvrdilo Prvo osnovno tužilaštvo, koje je protiv njega pokrenulo istragu nakon kršenja zakona.

"Po nalogu Prvog osnovnog suda u Beogradu u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušan okrivljeni Luka Jović i naveo je da mu je prilikom ulaska u Republiku Srbiju sanitarni inspektor uručio rešenje o samoizolaciji. Nakon podnošenja krivične prijave angažovao je branioce sa kojima je zbog poslovnih i porodičnih obaveza bio u lošoj komunikaciji tako da ponudu tužilaštva u vezi primene instituta odlaganja krivičnog gonjenja nije razume iz kog razloga je tim braniocima otkazao punomoćja i angažovao novog branioca" - navodi se iz tužilaštva.

Navodi se da će spomenuti novac Jović morati da uplati u narednih mesec dana.

"Zamolio je tužilaštvo da se prema njemu primeni institut odlaganja krivičnog gonjenja i da pristaje da u humanitarne svrhe uplati iznos od 3.500.000,00 dinara, nakon čega je tužilaštvo donelo Naredbu o odlaganju krivičnog gonjenja i naložilo okrivljenom Luki Joviću da u roku od mesec dana u humanitarne svrhe uplati iznos od 3.500.000,00 dinara" - stoji u zaključku.

Jović je ovim rešio samo jedan problem, a naredni ga čekaju u Realu, gde nije u planovima trenera Zinedina Zidana.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 10.11.2020
19:27

Neko ce da nauni dzepove.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 10.11.2020
18:17

Morao je da dođe do zatvora da bi uplatio 30 000 € u humanitarne svrhe. A šta će kada je o moralu mogao da uči od Džajića, Terzića, Grofića i slične.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 10.11.2020
19:29

Kad jedan navijac jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan, koji je svoj zivot posvetio sirenju partizanskih lazi, zlobe, zavisti i ljubomore na svakoj vesti o Zvezdi, prica o moralu je stvarno tragikomicno ljepi.

avatar
No.1 Gargamel
Tuesday, 10.11.2020
19:49

alo moralni, a kako bi bilo da ti malo naucis nesto i da se zabodes u svoju avliju.