Sija nad Čačkom, nisu munje! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.08.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Superligaš iz grada na Zapadnoj Moravi svečano je pustio u rad reflektore na Gradskom stadionu, čime je FK Borac postao deseti član Jelen Superlige koji će moći da igra utakmice u noćnom terminu.

Boracfk.com
Boracfk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Borac iz Čačka ispisao je u četvrtak uveče jednu od najsvetlijih stranica u svojoj bogatoj istoriji.

Na renoviranom "Gradskom stadionu" kraj Zapadne Morave u četvrtak uveče u rad su pušteni reflektori koji će fudbalerima Borca od naredne sezone omogućiti da utakmice na domaćem terenu igraju u večernjem terminu.

"Sada mi je jasno da nije bilo uzalud raditi sve ove godine. Uz rezultat na terenu i povratak u superligu stvaramo uslove da postanemo pravi stožer fudbala u ovom delu Srbije. Zahvaljujem rukovodstvu FSS, grada Čačka i svima koji istinski cene sve naše napore da vratimo Borac tamo gde mu je i mesto, ali i da svi zajedno ostavimo iza sebe nešto čime će se generacije koje dolaze ponositi" izjavio je sportski direktor Borca Slobodan Ilić.

Stubovi nosači postavljani su odavno a kako su nedavno na njih postavljene i sijalice stvoreni su svi uslovi da "Gradski stadion" kraj Morave obasja veštačka svetlost.

Radnici kompanije "Philips" narednih dana radiće na optimalnom podešavanju svetla a premijera reflektora biće obavljena na predstojećem tradicionalnom turniru "Živorad Bija Stanković" sredinom naredne nedelje.

Fudbalski klub Borac iz Čačka tako je postao deseti klub iz superligaškog društva koji će svoje utakmice moći da igra u večernjim terminima.

Borac reflektori
Borac reflektori
Borac reflektori
Borac reflektori
Foto: Boracfk.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke