Sivić: "Ekipa pokazala karakter, kroz baraž do EP"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.10.2016.
22:25
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je da su njegovi fudbaleri protiv Irske pokazali karakter i zasluženo pobedili i dodao da je uveren da će ekipa izboriti plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je večeras posle preokreta u Vaterfordu pobedila Irsku sa 3:1 i tako došla nadomak plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo.

"Veoma teška utakmica je iza nas. Momci su pokazali da nisu slučajno evropski i svetski prvaci, podigli su se posle primljenog gola, pokazali karakter i odigrali neverovatnih pola sata. Velika, vredna pobeda", rekao je Sivić, a preneo je FSS.

Izabranici Tomislava Sivića posle devet odigranih utakmica zauzimaju drugo mesto u grupi sa 20 bodova, tri manje od Italije.

"Videćemo mogu li Litvanci da iznenade Italijane i tako nam omoguće direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Ukoliko se to ne dogodi, overićemo plasman preko baraža", kazao je Sivić.

Srbija će u utorak u Gornjem Milanovcu dočekati Sloveniju u poslednjoj utakmici kvalifikacija, dok će Italija gostovati u Litvaniji.

Ukoliko Litvanija pobedi Italiju, a Srbija u Gornjem Milanovcu savlada Sloveniju, ekipa Tomislava Sivića izboriće direktan plasman na EP u Poljskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 08.10.2016
18:26

И даље стојим иза тога да имамо милион пута боље решење за селектора младе репрезентације. И надам се да овај неће остати још дуго на клупи европских и светских шампиона.

avatar
Filip Petrusic
Saturday, 08.10.2016
14:49

Kad bi svaku igrali ovako ne bi bilo problema.