Sjajna vest za Nišlije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.02.2017.
17:51
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Niški Radnički rešio važan problem pred početak prolećnog dela sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako je za sada ostao bez planiranog novca od transfera Milana Pavkova u Crvenu zvezdu, niški Radnički uspeo je da skine zabranu registrovanja novih igrača koja mu je nedavno izrečena od strane FSS.

Klub sa Čaira je na zvaničnom klupskom sajtu tim povodom preneo i izjavu direktora Radničkog Radeta Baste, koji je naglasio da je novo rukovodstvo, na čelu sa Ivicom Tončevim, za poslednja dva meseca uradilo mnogo toga, kako bi se klub sačuvao.

''Iako je finansijska situacija i dalje teška, nastavićemo intenzivno da radimo kako bismo stvorili što bolje uslove za klub, zaposlene i igrače u nastavku prvenstva – ističe Basta.

On se ujedno zahvalio svim bivšim i sadašnjim igračima Radničkog, kao i poveriocima, na dosadašnjoj podršci u rešavanju aktuelnih problema'',
izjavio je Basta.

Odluka Disciplinske komisije doneta je nakon što je novo rukovodstvo kluba sa Čaira dostavilo dokaze o izmirenju obaveza prema igračima, kao i o postignutim dogovorima sa poveriocima.

Podsetimo, ekipu Radničkog bi pred početaak prolećnog dela seone trebalo da pojača i Nemanja Kojić, bivši napadač Partizana. Opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke