Škoti na skeneru Plavšića, trojici je baš bilo neprijatno protiv njegove Sparte

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 08.11.2020.
13:37
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Fudbaler praškog tima uverio se u četvrtak u kvalitete trojice reprezentativaca Škotske.

sparta.cz
sparta.cz

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić imao je priliku u četvrtak da se iz prve ruke uveri o kvalitetima kojim raspolažu trojica reprezentativaca Škotske koji dolaze iz Seltika.

Njegova Sparta iz Praga je ostvarila ubedljivu pobedu na gostovanju u Glazgovu, a timu škotskog velikana našli su se Kristi, Mekgregor i Grifits.

Sva trojica bi sedam dana kasnije trebalo da zaigraju protiv Srbije u dresu reprezentacije Škotske u meču koji će dati odgovor na pitanje ko od dva državna tima će otići na EURO.

U intervjuu za Sport klub Plavšić je podelio utiske pred važan duel Srbije.

"Kristi raspolaže odličnom tehnikom i brzinom, napad Seltika mnogo zavisi od njega, ulazi sa krila u sredinu, traži prostor za asistenciju ili šut, nastoji, dakle, da završnim pasom spoji napadača s golom, ili, ako je u prilici, sam završi akciju" - počeo je priču fudbaler koji već više od tri godine igra za Spartu.

Za Mekgregora je konstatovao da je prilično agresivan i zadužen za prljavi deo posla, a najveće pohvale išle su na račun Grifitsa.

"Zaigrao je u drugom poluvremenu, uneo živost, saigrači mu veruju, postigao je i gol, smatram da su u stručnom štabu Seltika pogrešili što nije dobio šansu od prvog minuta. Njihov problem" - naveo je Plavšić.

Krilni srpski fudbaler je na Seltik parku ušao u 88. minutu pri vođstvu gostiju od 3:1.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke