Škoti znaju tim, pretpostavljate šta će raditi večeras?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.11.2020.
13:30
Izvor: Sportske.net

Selektor Klark neće iznenaditi, Srbija će morati protiv bunkera...

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Selektor Klark je miran pred meč u Beogradu, Škoti su optimisti, a izgleda da neće biti puno promena. Naime, igraće u formaciji 3-5-2, što je u praksi 5-3-2, Mek Tominaj će igrati u centralnoj odbrani, sa Tirnijem iz Arsenala kao levim štoperom, desno će igrati Deklan Galaher koji nema mnogo iskustva, ali je fudbaler Madervela delovao dobro u poslednjim mečevima.

Na golu je sve jasno Dejvid Maršal će dobiti prednost ispred Krega Gordona, čuvar mreže Derbija ne blista u Čempionšipu, ali je u reprezentaciji u poslednjih nekoliko utakmica bio odličan.

Naravno kapiten Endi Robertson će pokrivati levu stranu, desmo bi trebalo da Lajam Palmer koji je bio bolestan ponovo zauzme mesto u timu jer ima mnogo više iskustva od O'Donela iz Madervela.

Rajan Džek je plej, odnosno defanzivni vezni, pored MekGina iz Vile i Kaluma MekGregora. I ovde nema iznenađenja, njih trojica prilično uspešno kvare igru protivnika.

baner

U napadu je dilema, ali izgleda da će Lindon Dajks igrati je je dao dva gola u poslednja četiri nastupa, Škoti teško primaju, ali teško i dalju golove. Uz njega, igraće i Rajan Kristi koji je jedan od boljih igrača u lošoj sezoni Seltika. To znači da će Grifits, iskusni napadač ostati na klupi, pa je jasno da Škoti nemaju baš mnogo razloga da menjanju niti mogu posebno da iznenade, braniće se od samog početka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 12.11.2020
23:33

Slabo daju, ali nama ga uvaljaju. Aman

avatar
Rio48
Thursday, 12.11.2020
21:00

Sreca pa je Armstrong na ostavljen na klupu. Koliko dugo? Videcemo...