Škuletiću, čuvaj se!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.12.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net

Iako posle prvog dela sezone napadač Partizana Petar Škuletić ubedljivo vodi na Listi strelaca, prvi strelac Rada Petar Jelić poručuje da se neće tako lako predati.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Kako smo ranije već objavljivali, Petar Škuletić je sa 12 golova ubedljivo najbolji strelac domaćeg šampionata na polusezoni.

Dugo mu je uz rame bio i Petar Jelić iz Rada, ali je u finišu jeseni posustao, što je Škuletić iskoristio i značajno odmakao na vrhu liste strelaca.

Ipak, Jelić je već dokazao (u trećem kolu protiv Voždovca), da na jednoj utakmici može da postigne i pet golova, pa trenutna Škuletićeva prednost od četiri gola (Jelić ima ukupno osam na svom kontu), nije nedostižna.

U to je uveren i sam Jelić.

''Čeka nas još 15 kola, biće tu golova i golova. A kada se nešto iskreno želi, a uz to imate i prave asistente u ekipi, ništa nije nedostižno'', poručio je Jelić u izjavi za današnji ''Sport''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.12.2014
12:13

Predji u zvezdu i bices sigurno prvi strelac. Pocelo je njihovo prolece, jedini je problem sto verovatno neces igrati evropu jer UEFA titulu dodeljuje prvaku na terenu a ne van terena.