SL - Aškovski doneo novi trijumf Pazaru!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.08.2015.
21:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Novog Pazara vezali su drugi trijumf u domaćem šampionatu, pošto su nakon Partizana savladali i Jagodinu na otvaranju četvrtog kola Superlige Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prva utakmica četvrtog kola domaćeg šampionata odigrana je na "Gradskom stadionu" podno Đurđevog Brda u Jagodini gde je domaći sastav ugostio ekipu Novog Pazara.

Nakon trijumfa nad aktuelnim šampionom Srbije Novi Pazar je slavio u Jagodini rezultatom 2:1 (0:0) pa će subotu dočekati na drugoj poziciji na tabeli sa dva boda manje u odnosu na lidera iz Čačka.

Utakmica u Jagodini počela je jako loše za goste usled teške povrede Marka Đalovića koji je treći put u karijeri pokidao ligamente kolena. U prvom delu igre nije bilo velikih prilika za postizanje golova pa je na poluvremenu na semaforu pisalo 0:0.

Već posle četiri minuta igre u drugom delu akcija Novog Pazara po desnoj strani terena rezultira pogotkom koji je postigao Predrag Pavlović. Momak koji je protiv Partizana postigao prvi gol za Novi Pazar i večeras je uspeo da se upiše u strelce i to na asistenciju Irfana Vusljanina.

Junak Novog Pazara iz prethodnog meča Stefan Aškovski i večeras je doneo pobedu ekipi Petra Kurćubića. Levi bek Novog Pazara stuštio se u šesnaesterac domaćeg tima, a onda je uz pomoć stative i golmana Nikolića uspeo da pogodi mrežu.

Činilo se, međutim, da je Stefan Aškovski bio u ofsajd poziciji kada je primio loptu i započeo prodor što je jedna od dve sporne situacije na koje će se pozivati domaći.

Nadu Jagodini vratio je Mile Savković golom u 68. minutu koji je ujedno prvi pogodak za "Ćurane" u tekućoj sezoni.

Petnaestak minuta pre kraja Jagodinci su tražili penal ali je sudija Santrač odmahnuo rukom nakon starta na Miletu Savkoviću.

U trećem minutu nadoknade vremena domaći su imali sjajnu šansu za izjednačenje a kako je nisu iskoristili pretrpeli su četvrti uzastopni poraz koji ih je ostavio na dnu tabele bez bodova i sa gol razlikom 1:12.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 08.08.2015
10:13

Pričao sam pre sezone da smo napravili ogromnu grešku, jer smo ga pustili, ali šta da se radi, barem ćemo Petrovića prodati na zimu, pa da posle dovedemo Aškovskog sa pozajmnice za prolećni deo sezone (ako ne dovedemo Lomića pre).

avatar
magister
Saturday, 08.08.2015
10:09

Podsetio sam se. Predrag Pavlović je takođe iz Partizanove škole. Igrao je u omladincima neko krilo (valjda dešnjak, ali je ukrštao sa špicem i menjao strane). Mislio sam da će postati igrač. I eto, postao je. Ozbiljan konkurent za strelca lige ove godine. O Aškovskom i glupoj pozajmici više neću.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 07.08.2015
22:27

strasna povreda Djalovica treci put kida ukrstene ligamente kolena mozda i karijeru zavrsi nakon ovoga...asistent za prvi gol Novog Pazara bio je Dino Sarac a ne Irfan Vusljanin a gol koji je dao Pavlovic je njegov treci ove sezone jer je dao gol Partizanu i Mladosti iz lucana...kod drugog gola mislim da nije bio ofsajd

avatar
Wazza77
Friday, 07.08.2015
22:19

U januaru ga vracajte kuci!!!

avatar
Los Vikingos
Friday, 07.08.2015
22:00

Svaka cast Stevanovicu na pozrtvovanoj igri! Da su svi kao on gde bi bio kraj Srpskog fudbalu......

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 07.08.2015
22:25

ako mislis na Sinisu Stevanovica desnog beka Novog Pazara znaci strasan igrac i neverovatno borben dugo je bio na klupi zbog Bojana Djordjevica ali ove godine igra strasno dobro cak je verovatno sprecio siguran gol jagodine na kraju meca

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 08.08.2015
18:35

Tintor dvometras kod svakog kornera njegova je lopta sve kupi

avatar
Los Vikingos
Saturday, 08.08.2015
00:01

Da bas na njega mislim, strasan je, on, Tintor i Vukovic cine bas dobru zadnju liniju u defanzivi.