SL - Goleada na "Karađorđu" i nova tri boda za Vošu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.02.2017.
18:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri novosadske Vojvodine umalo su od gotovog napravili veresiju, ali su na kraju ipak upisali nova tri boda u domaćem šampionatu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada upisao je drugi trijumf u prolećnom delu sezone, pošto je na domaćem terenu savladao ekipu Rada rezultatom 3:2 (2:0) u okviru poslednjeg meča 23. kola domaćeg prvenstva.

Ekipa Dragana Ivanovića stigla je do prednosti posle samo četiri minuta igre golom Dejana Melega, a do odlaska na odmor Siniša Babić je duplirao prednost Vojvodine.

Činilo se nakon prvog poluvremena da se Vojvodina nalazi na pravom putu i da "Građevinari" nemaju šta da traže na "Karađorđu" ali je drugi deo meča doneo dosta uzbuđenja.

Neizvesnost u meč vratio je Aleksandar Lutovac golom u 55. minutu, ali je samo tri minuta kasnije Filip Malbašić ponovo doneo dva gola prednosti domaćima.

Petnaest minuta pre kraja Lazar Milošev postiže drugi gol za ekipu Rada i završnicu susreta čini potpuno neizvesnom, a navijače Vojvodine dovodi u položaj da strepe za pobedu voljenog tima.

Na kraju su domaći ipak uspeli da odbrane stečenu prednost i slave u jako uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici kojom je "spuštena zavesa" na 23. kolo Superlige.

Vojvodina je nakon današnjeg trijumfa zadržala korak za Partizanom i Crvenom zvezdom, pa posle 23 odigrane utakmice ima 51 bod što je tri manje od crno-belih, a devet od lidera na tabeli.

"Građevinari" drugim vezanim porazom u novoj godini ulaze u nešto nepovoljniji položaj, ali i dalje imaju dovoljno vremena da se izbore za plasman u plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 26.02.2017
21:17

Jbg lako je tako kad je Rd igrao sa dva igrača manje i Voši su svirana dva penala? Upspa to je bilo u Bakoj Palanci svirano za srpski brend. Izvinjavam se

avatar
Žeza
Sunday, 26.02.2017
21:14

Bravo VOJVODINA samo napred. Mogli ste objaviti koliko je gledalaca bilo.