SL - Haskić het-trikom do rekorda Radničkog, slavlje Čukaričkog, Vranjanci u seriji!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.03.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net

U derbiju juga slavio Radnički, Dinamo Vranje u seriji. Remi Voždovca i Vojvodine.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Radnički iz Niša nastavlja veoma uspešnu seriju, zapravo, nikad bolju u istoriji kluba u najjačem rangu domaćeg šampionata.

"Meraklije" su vezale i 7. uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu, savladali su nakon preokreta ekipu Radnika iz Surdulice, slavili u derbiju juga Srbije i tako se učvrstili na drugoj poziciji na tabeli.

Bilo je 4:1 (3:1), a briljirao je Nermin Haskić.

Postigao je tri gola, jedan je delo Stefana Đorđevića, sve je to bilo i više nego dovoljno za novu pobedu. Miloš Milovanović je postigao jedini gol za goste i to u 3. minutu utakmice.

Vranjanci nastavljaju u sjajnom ritmu.

Oni su danas savladali Napredak iz Kruševca, bilo je 4:0, stigli su do 17. boda, odnosno do 3. pobede u poslednja četiri susreta.

Strelci za domaćina su bili Popović i Dimitrov dva puta.

Proleter je u Novom Sadu savladao Mladost iz Lučana, bio je to jedan tvrd i nezanimljiv meč, a strelci golova za Proleter su Čolović u 19. minutu i Čović u 48.

Čukarički je stigao do veoma bitne pobede u meču protiv Spartaka iz Subotice, slavili su sa 1:2 (0:2). Mudrinski je doneo prednost gostima u 26. minutu, da bi Ovusu postigao gol pred kraj poluvremena u 43. minutu.

Dejan Đenić je doneo nadu Spartaku u 86. minutu na asistenciju Glavčića, ali je to bilo sve od Spartaka iz Subotice.

Voždovac je u Braće Jerković dočekao Vojvodinu, imao loptu u svom posedu, da bi na samom kraju utakmice stigao do tri boda. Vojvodina je imala svoje šanse, a u 88. minutu je Nikola Mikić postigao jedini gol na ovoj utakmici.

Voždovac - Vojvodina 1:0
Dinamo Vranje - Napredak 4:0
Radnički Niš - Radnik 4:1
Spartak - Čukarički 1:2
Proleter - Mladost 2:0
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke