SL - Kolo bez "večitih", igra se u terminu Lige šampiona!

Autor: Beta Beta
utorak 12.09.2017.
11:21
Izvor: Beta

Utakmicama devetog kola u sredu se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a fudbaleri Partizana i Crvene zvezde neće igrati svoje mečeve zbog učešća u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U sredu će se igrati šest utakmica Super lige, u terminima od 18 i 20 časova, a za to vreme fudbaleri Partizana pripremaće se za duel protiv švajcarskog Jang bojsa, u četvrtak od 19 časova u Bernu, a igrači Crvene zvezde za duel protiv BATE Borisova, od 21.05 u Beogradu.

Utakmicu osmog kola šampion Srbije Partizan igraće 25. oktobra na gostujućem terenu protiv Zemuna, a Zvezda će istog dana dočekati Spartak.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u sredu od 18 časova u Beogradu protiv Radnika i pokušaće da vežu četvrtu utakmicu bez poraza. "Brđani" su u nizu od dve uzastopne pobede i sedmi su na tabeli sa 13 bodova, a klub iz Surdulice, koji će pokušati da ostane neporažen i u trećem uzastopnom duelu u ligi, zauzima 11. mesto sa devet bodova.

Vojvodina će od 20 časova u Novom Sadu dočekati Mačvu i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi zadržala priključak za vodećima. Novosađani nemaju pobedu u poslednje dve utakmice i četvrti su na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i trećeplasirani Partizan. Mačva je 10. na tabeli sa devet bodova.

Fudbaleri Voždovca od 18 časova igraju u Kruševcu protiv Napretka i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede. Voždovac je peti na tabeli sa 15 bodova, a Napredak, koji je u prošlom kolu porazom od Spartaka (1:2) prekinuo niz od tri pobede, zauzima osmo mesto na tabeli sa 10 bodova, ali uz utakmicu manje.

Posle dva uzastopna poraza u prvenstvu, Rad na svom terenu od 20 časova igra protiv Bačke i pokušaće da osvoji bodove kako bi popravio poziciju na tabeli. "Građevinari" su 13. sa sedam bodova, a Bačka, koja je vezala dva remija, zauzima 14. mesto na tabeli sa pet bodova.

Radnički će od 18 časova u Nišu protiv Borca pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata, dok će Javor u isto vreme u Lučanima želi da prekine niz od četiri poraza.

Zanimljivo je da će tri utakmice devetog kola biti odigrane u terminu koji se preklapa sa standardnim terminom Lige šampiona što je potpuno nelogično i suprotno praksi koja se sprovodi u Evropi.

Parovi devetog kola:
Čukarički - Radnik (18.00)
Napredak - Voždovac (18.00)
Radnički - Borac (18.00)
Mladost - Javor (20.00)
Rad - Bačka (20.00)
Vojvodina - Mačva (20.00)
Zemun - Partizan (25. oktobar)
Crvena zvezda - Spartak (25. oktobar)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Tuesday, 12.09.2017
11:33

Jedna stvar samo.. Da nije Toleta, i dalje bi se utakmice igrale u dnevnim terminima, tj u terminima kada ljudi rade. Ovako je ljudima koji kukaju da se fudbal igra samo u Beogradu omoguceno da da gledaju svoje klubove ali oni to opet ne rade. Izadjite iz svojih domova i podrzite lokalne klubove pa makar bila losa utakmica.. Momci kada vide pun stadion imace vecu zelju da igraju.

avatar
Man.United99
Tuesday, 12.09.2017
14:17

Slazem se da treba doci na stadion i podrzat fudbalere ali kani se toleta, pohvali ljude koji vode svoj klub oni su ti koje treba pohvaliti.

avatar
NeWave86
Tuesday, 12.09.2017
18:29

Macva ima sasvim pristojnu posetu... Jos ako bi sad uzeli bodove i Ns... Sledece kolo ce biti pun stadion