SL: Partizan - Radnik 3:2 (KRAJ)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.04.2016.
16:00
Izvor: Sportske.net

Posle 0:2 na poluvremenu, Partizan u nastavku uspeo da preokrene rezultat - 3:2 u Humskoj u režiji Saše Ilića!

Sportske.net/partizan.rs
Sportske.net/partizan.rs

Povezane vesti

Superliga Srbije Srbije - 28. kolo
Mesto i datum: Beograd, 2. april 2016.
Stadion: Partizan
Gledalaca:
Vreme početka: 16.00

Partizan
: Šaranov, Bandalovski, Jovanović, Stevanović, Bogosavac, Jevtović (Kosović od 46.), Brašanac, Lukić (Vlahović od 46.), Stevanović, Mihajlović, Ilić

Radnik: Ristić, Milovanović, Vuković, Vučetić, Suraka (Stanković od 59.), Gojković, Pejčić, Ovusu, Putinčanin, Deletić, Marković

Uvodni minuti utakmice nisu doneli ništa interesantno pošto Partizan ima očekivanu inicijativu ali za sada ne uspeva da zapreti Radniku. Može se reći da je prodor Miroslava Bogosavca nešto najinteresntnije što smo videli, a ta akcija je završena pravovremenom intervencijom golmana Radnika.

Prvu veliku priliku na utakmici stvorili su gostujući fudbaleri u 15. minutu susreta. Miloš Deletić je iskoristio loše postavljenu ofsajd zamku odbrambene linije Partizana, spojio Suraku sa golom, ali je Bojan Šaranov sjajno ušao u šut i sprečio vođstvo Radnika.

20' Gooooooooooooooooool!!!


Fudbaleri Radnika vode u Humskoj golom Samjuela Ovusua! Kontranapad gostujućeg tima završen je udarcem Miloša Deletića koji je Bojan Šaranov odbranio, ali je Samjuel Ovusu natračao na odbijenu loptu i smestio je u mrežu.

Gol Smajuela Ovusua možete pogledati OVDE!

Odmah nakon primljenog gola fudbaleri Partizana stižu do sjajne prilike. Nemanja Mihajlović je uputio odličan centaršut na glavu Alena Stevanovića koji je gađao dobro ali je Borivoje Ristić panterskom intervencijom sačuvao mrežu.

Nastavlja Radnik u istom ritmu pošto fudbaleri gostujuće ekipe strpljivo čekaju na svojoj polovini a onda brzim kontranapadima stvaraju ogromne probeleme Partizanu.

Nakon vodećeg gola Radnik je još dva puta istrčavao opasne kontre, a Partizan je još jedan udarac u okvir gola uputio u 30. minutu, ali je Ristić bio siguran posle šuta Jevtovića.

34' Gooooooooooooooooool!!!

Mogao je Partizan do izjednačenja u 33. minutu ali je odbrana Radnika u dva navrata "vadila" loptu sa linije posle udaraca Miladina Stevanovića i Saše Ilića, a onda je sevnula nova kontra.

Samjuel Ovusu uposlio je Miloša Deletića koji je namestio loptu na desnu nogu i udarcem u suprotni ugao savladao Bojana Šaranova za vođstvo Radnika od 0:2!

Pogodak Miloša Deletića možete pogledati OVDE!

U završnici prvog poluvremena nastavili smo da gledamo sliku koja je obeležila prvi deo igre. Partizan je imao posed i bez uspeha pokušavao da ugrozi gol gostiju, a Radnik se oslanjao na brzonoge krilne igreče koji su istrčavali kotranapade.

DRUGO POLUVREME

Prema očekivanju, trener Partizana Ivan Tomić napravio je dve izmene u poluvremenu. Umesto Lukića i Jevtovića, na terenu su Kosović i Vlahović.

A na terenu i dalje slična slika kao tokom prvog poluvremena. Gosti sabijeni u svom kaznenom prostoru, Partizan ne ume da pronađe put do mreže, a u 48. minutu umalo i treći gol za goste.

Nova kontra Surduličana, velika greška Bogosavca, posle čega je Ovusu izbio sam ispred Šaranova, ali je golman Partizana na vreme istrčao i u poslednjem trenutku uspeo da interveniše.

Na drugoj strani, nova prilika za Partizan u 52. minutu meča, mladi Vlahović je opasno pripretio golu Borivoja Ruistića, ali je njegov udarac zaustavila prečka gola gostiju.

A ono što tada nije uspeo, Dušan Vlahović je učinio samo dva minuta kasnije - 1:2! Akcija Mihajlovića tekla je po levoj strani, odlično je centrirao za Vlahovića na drugu stativu, a talentovani napadač crno-belih je rutinski sproveo loptu u mrežu.

Trener gostiju reagovao je novom izmenom, u igri je Stanković umesto Surake. Podsetimo, Stanković je jesenas u Surdulici bio fatalan za odbranu Partizana.

Ali, Partizan nastavlja da vrši pritisak i stvara šanse.

Tako je Mihajlović pogodio stativu u 63. minutu, ali je dva minuta kasnije kapiten Saša Ilić pronašao put do mreže za izjednačenje na 2:2!

Ne predaju se ni gosti, njihova nova kontra viđena je u 70. minutu, kada je Stanković bio ''jedan na jedan'' sa Šaranovim, ali golman Partizana spašava mrežu novom sjajnom intervencijom!

I onda, odmah kazna na drugoj strani!

Konačno brza akcija Partizana, a u ulozi realizatora ponovo kapiten Saša Ilić! Njegov drugi gol za potpuni preokret - 3:2
!

Taj gol je i presudio večeras u Humskoj, četvrta uzastopna pobeda Partizana u Superligi!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
partizan igokea zg
Saturday, 02.04.2016
19:15

Nije dovoljno sto su se igraci Radnika sklanjali u drugom poluvremenu, vec su skoro pa morali sami sebi dati gol. A i pored toga, ste ih jedva pobedili...

avatar
Legenda JSD
Saturday, 02.04.2016
17:56

Jos jedna ocigledna namestaljka partizana. Namestili su prelaz da bi imali pare da isplate premije za cak 4 VEZANE POBEDE. Grcevita borba za 2 MESTO se nastavlja. Smehotresna ekipa, tacnije grupa ljudi koja juri za loptom. Pitam se sta cete kada saleta stignu godine :)

avatar
robertobadjo234
Saturday, 02.04.2016
17:55

Ja bih da igra jos maloo.n☺☺☺

avatar
MilošPB
Saturday, 02.04.2016
17:42

Kakva komedija! Najopasniji rezultat 2:0. Da vidimo sad dona, da li će UEFA reagovati?

avatar
Al(a)din
Saturday, 02.04.2016
17:42
avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 02.04.2016
17:41

Kako ce sad povratak kralja, revolt, johan... da objasne ove prelaze?

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 02.04.2016
17:40

0-2. 3-2. Sram vas bilo

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Sunday, 03.04.2016
06:33
avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 03.04.2016
11:44

Ne znam zasto imate problema sa ijekavicom, znam da vam je ikavica mnogo bliza ali iskulirajte malo.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
17:05

Izbori: april ili maj?

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 02.04.2016
20:52

Jesi li ti bio informisan na vrijeme o danasnjoj namjestaljci? Na poluvrijeme si mogao uzet dobar kes

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 02.04.2016
23:37

Ja sam uzeo dobre pare na poluvrijeme.. Prastaj sto se nisam sjetio da ti javim :D

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
22:36

Ma, kakva bre namestaljka, ne bulazni...

avatar
magister
Saturday, 02.04.2016
16:37

Katastrofalna postavka igre Tomića. Nabijanje, nabijanje, nabijanje lopte u gužvu, pa centaršutevi, visoki lukovi, dugoputujući, valjda na Ilića? A onda kontre gde Radnik sa dva igrača u napadu lako daje dva gola, jer nije osmišljena odbrana od kontre. Mada, oni vrlo smisleno to izvode.

avatar
nekros77
Saturday, 02.04.2016
16:35

Spartak Subotica - Radnicki Nis 0 - 2! Pa sta pukla tikva, nema vise 3 za 3?!

avatar
magister
Saturday, 02.04.2016
16:25

Da li Šaranov prati igru? Da li učestvuje? Lopta 50m dugačka, koju bi svaki golman presekao, koji bi, normalno, stajao na 16 ili čak i 20m od gola kad je lopta u protivničkom šesnaestercu, ali, našeg Šaranova čak i ne vidi kamera u toj situaciji. Po meni nedopustivo i direktan krivac za gol. Ali i loša postavka igrača koji obezbeđuju od protivnapada. Ne znam koga tu Tomić postavlja.