SL - 'Šilja' posti, Pavkov na vrhu liste strelaca

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
23:26
Izvor: Sportske.net

Promašaj u Moskvi očigledno je ostavio posledice na formu Aleksandra Pešića. Milan Pavkov koristi period golgeterskog posta Zvezdinog napadača.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde koji se nalazi na "privremenom radu" u Nišu iskoristio je period golgeterskog posta u koji je zapao Aleksandar Pešić.

"Šilja" je u prvoj prvenstvenoj utakmici prolećnog dela sezone sa Javor Matisom postigao dva gola ali je potom usledio promašaj u završnici revanš meča 1/16 finala Lige Evrope sa moskovskim CSKA i početak slabije forme napadača crveno-belih.

Protiv Spartaka je Aleksandar Pešić promašio penal, a u listu strelaca nije se upisao ni na utakmicama sa Voždovcem i Vojvodinom.

Za to vreme Milan Pavkov rešeta u dresu Radničkog iz Niša pa je tako na poslednje dve utakmice postigao dva gola i izbio na čelo liste najboljih strelaca Super lige.

Napadač Radničkog postigao je 19 golova u tekućoj sezoni, na istoj cifri je i Aleksandar Pešić, s tim što treba reći da Pavkov ima tri nastupa manje od napadača Crvene zvezde i samim tim mu se daje prednost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 08.03.2018
12:00

Pavkov je prvi strelac sa 19 golova, Pesic ima 18 jer jedan pogodak se prepisuje Otasevicu, ako ono nije autogol, onda svi koji mu racunaju taj gol neka kupe teleskope kad sledeci put gledaju neku utakmicu...

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 08.03.2018
07:33

znaći zvezdanaesterci i za radnički , dug za Pavkova će biti isplaćen