SL - Silni "Brđani", Dinamu bod na Banjici

Autor: Beta Beta
nedelja 24.02.2019.
16:12
Izvor: Beta

Duelima na Banovom Brdu i Banjici kompletirano je 23. kolo Super lige Srbije. Čukarički ubedljiv u malom gradskom derbiju, Dinamu slađi bod u duelu "davljenika".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Malim gradskim derbjem na Banovom brdu i derbijem začelja na stadionu "Kralj Petar I" kompletirano je 23. kolo Super lige Srbije.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na svom terenu Voždovac sa 3:0 (2:0) i zadržali četvrto mesto na tabeli.

Čukarički je poveo u 20. minutu golom Ognjena Mudrinskog iz penala, a prednost je udvostručio Asmir Kajević u 30. minutu. Konačan rezultat postavio je Stefan Šapić u 54. minutu, nakon korenera i slabe reakcije kompletne odbrane gostujućeg tima.

Čukarički je prekinuo niz od dva poraza, odnosno tri utakmice bez pobede i sa 42 boda zauzima četvrto mesto na tabeli. Voždovac je pretrpeo 13. poraz u prvenstvu i 11. je na tabeli sa 22 boda.

U 24. kolu Čukarički će narednog vikenda igrati na gostujućem terenu protiv Spartaka, a Voždovac će dočekati Vojvodinu.

Kolo je kompletiran na Banjici gde su snage odmerile ekpe Rada i Dinama. Meč je završen nerešenim rezultatom 1:1 (1:0), a golove su postigli Goran Smiljanić i Željko Dimitrov.

Rad se nakon dva vezana remija na startu prolećnog dela sezone izjednačio sa OFK Bačkom po broju bodova (18) i trenutno je trinaesti na tabeli.

Dinamo je i dalje poslednjeplasirani, ali je sa dve vezane pobede i remijem na Banjici popravio svoje šanse u borbi za opstanak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke