SL: Voša melje redom i noći na vrhu tabele!

Autor: Beta Beta
sreda 09.08.2017.
22:31
Izvor: Beta

Fudbaleri Vojvodine vezali su četvrtu uzastopnu pobedu u Super ligi i na najbolji mogući način iskoristili poraz Partizana. Novosađani ponovo slavili bez primljenog gola.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Voždovac je zabeležio treću pobedu u sezoni i izbio na drugo mesto sa 10 bodova, jednim više od Partizana, a dva manje od Vojvodine, koja je savladala Borac u Čačku sa 2:0.

Pobedu Novosađanima, četvrtu uzastopnu od početka prvenstva i to bez primljenog gola, doneli su Džozef Ovusu Bempah i Stefan Mihajlović.

Meč je odigran na stadionu u Lučanima a Voša je zahvaljujući novom trijumfu izbila na čelo tabele sa maksimalnih 12 bodova.

Priliku da se izjednači sa Vojvodinom na tabeli imaće Crvena zvezda, koja će sutra protiv Radnika igrati svoju utakmicu četvrtog kola srpskog prvenstva.

Čukarički je ostvario drugu pobedu u prvenstvu, pošto je na svom stadionu savladao Mladost sa 1:0, golom Ognjena Ožegovića u nadoknadi poluvremena.

Klub sa Banovog brda ima šest bodova i osmi je na tabeli, ispred Mladosti koja ima četiri, koliko i Napredak, Rad i Radnik.

Rad je bio bolji od Zemuna na Banjici i pobedio sa 2:0. Ekipa sa Banjice ima četiri boda, dok Zemun ima samo jedan.

Napredak je prethodno zabeležio prvu pobedu u sezoni, pošto je u gostima savladao Bačku sa 4:1, dok je Radnički bio bolji 2:1 od Mačve u Šapcu.

Preostale dve utakmice četvrtog kola igraće se u četvrtak od 20.00, kada će Crvena zvezda gostovati Radniku, a Javor dočekati Spartak ŽK.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke