Slobodan Rajković i Partizan? Nema konkretne ponude!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.12.2019.
12:49
Izvor: Sportske.net

Da li će je uskoro biti?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan mora da potraži štopera nakon prodaje mladog Strahinje Pavlovića. Mnogi već sada vide Slobodana Rajkovića u dresu crno-belih, imajući u vidu da je trenirao sa Partizanom u prethodnom periodu.

"Kako što znate, trenirao sam sa Partizanom u prethodnom periodu i, da budem iskren do kraja, razgovarali smo malo na temu zajedničke budućnosti, ali ništa konkretno i precizno, više su to bile neke informativne stvari.

Ukoliko klub izađe sa konkretnom i zvaničnom ponudom u narednim danima, svakako ćemo sesti za sto i razgovarati", rekao je Rajković za "Telegraf".

Dakle ponude još uvek nema, ali se definitivno očekuje od crno-belih u narednom periodu. Sa druge strane, nije isključeno i da bude ponuda iz Italije.

"Želim da se zahvalim i Partizanu i stručnom štabu na čelu sa Savom Miloševićem, koji su mi izašli u susret i omogućili da treniram sa ekipom. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i neka priča u ovom trenutku stane na tome, jer je još uvek rano da se donose bilo kakvi zaključci dok slika ne bude jasna
", rekao je Rajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 17.12.2019
18:39

golman: Stojković, Kljajić - Popović* (možda + pojačanje)
d. bek: Lutovac, Cucin (ili N. Tomić**)
l. bek: Urošević, Brežančić, Šehović - Ćorković*
stoper: Ostojić, S. Pavlović (do leta), Miletić, Rajković** (ili Vujačić) - Cvetojević*
z.v.: Zdjelar(ili Šćekić), L. Nikolić**, Kuveljić** - Momčilović*, Pantazis* (ili neko ekstra pojačanje umesto Kuveljića)
centr. v.: Natko, Suma, L. Pavlović - Milosavljević*, Simun*
krilo: L. Marković, Tošić, Asano, Stevanović - Lakčević*, Stanojlović*
špic: Sadik, N. Petković**, M. Mrkajić** - Arambašić*

* mladi, za priključivanje i kaljenje; ** oni koje bih doveo - ne skupi, a potencijalni top igrači i zarada u budućnosti!

pozajmica/prodaja: Stevanović, Pešukić, Vujačić?, Dinga, Smiljanić, Ivanović, Jovanović, Gigić (8)
kupovina: N. Tomić, Rajković?, L. Nikolić, Kuveljić, N. Petković, M. Mrkajić (eventualno top talentovani golman do 26g, top z.vezni do 24g) (8)

Sa Miletićem, koji je i stoper (prava pozicija) i bek i sa Rajkovićem - Dinga i Vujačić bi bili suvišni, ali mi Vujačić deluje zaista dobro (bez obzira na onaj kiks) i mislim da bi mogao da bude još bolji, tako da ne bih jurio i trošio puno novca na Rajkovića, već samo uz pristojan, ne skup dogovor.

Prodorni bekovi - Lutovac (pokazao se izvanredno), gledao Tomića na toj poziciji - odličan (ili Cucin), s leve strane su svi takvi (i dalje smatram da u Šehovića treba uložiti više strpljenja i vere). Odbrana bi se popravila za proleće, sa eventualnim dodatkom jednog igrača i golmana za kvalifikacije, ako se uoči neophodnost.

Podmladio bih i ubrzao poziciju z. veznog, a uz dobro uigranu varijantu, na poziciji drugog z. veznog može, kao i pred kraj ove sezone, da bude - neki centralni vezni (Natko, L. Pavlović). L. Nikolić je bio kod nas, vredan je, pokretljiv, odgovoran, brzo misli, bez dovoljno vica za krilo, a super z.v.

Za centr. v. i krila, nisu potrebna objašnjenja, super je postojeći spisak.

Špic, uz Sadika - N. Petković - pravi potencijal.

M. Mrkajić, selio se od nemila do nedraga, nije igrač za mali klub, nego za veliku scenu. Igra drugog špica, luta po krilu, duplira. Fantastičan za džokera, a možda i više od toga. Ima 29, ali sa konstitucijom i načinom igre, može da bude vrlo dugovečan igrač. Dolazak kod nas bi mu bila premija u karijeri, a njegovi vic potezi, tehnika, ali i fizičke mogućnosti su zaista top. Naravno, uz pripreme i prilagođavanje.

avatar
REVØLT
Tuesday, 17.12.2019
13:56

Stvarno ne znam sta cekaju u nasem klubu. Na zimu MO-RA-JU da nam dodju desni bek, Rajkovic, centralni/zadnji vezni (namerno tim redom) i centarfor, posle na leto golman, jos jedan stoper i Sulejmani.