Slučaj "nameštanje", oglasio se igrač Parižana, ekspert za klađenje sumnja...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.10.2018.
08:31
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo na terenu u Parizu ostaje i dalje predmet spekulacija, ali stvar mora da se razmrsi do kraja...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Marko Verati je morao da odgovori na pitanje o utakmici sa Zvezdom i sumnjama u nameštanje. Italijanski novinari su ga pitali šta misli o optužbama i otvorenoj istrazi.

"Nemam pojma, nisam osetio da bilo šta nije u redu. Ne verujem novinama, mi smo odigrali odličnu utakmicu, svakako da nije prvi put da smo pobedili sa tako ubedljivom razlikom. To nije naša stvar, stvarno me ne interesuju priče"
, rekao je Italijan.

Francuzi su konsultovali eksperta za klađenje Kristijana Kalba koji radi za kladioničarske kuće.

On je skeptičan.

"Ne vidim da je to moglo da se izvede, nisam nikad video opkladu na 5 miliona evra na jednu utakmicu, potrebne su stotine ljudi da to prođe ispod radara. To je praktično 5% obrta i sigurno da bi sistem detektovao da je to urađeno u Evropi", kaže Kalb.

"Ne verujem ni da je opklada o tačno pet golova razlike u pitanju, to je preveliki rizik. Mafija to ne bi učinila u Francuskoj, ovde je kontrola najjača, sve podatke dobijamo odmah. Ne znam za Aziju, Centralnu Ameriku ili zemlje istočne Evrope, tamo gde ima ilegalnih bukija. Ali, istraga će pokazati", zaključio je Kalb.

U svakom slučaju, ne može da ostane na ovome, ako je UEFA imala informacije, slučaj mora da se razreši do kraja, u slučaju da postoje dokazi, Zvezdu sigurno čeka strašna kazna, ali bi crveno-beli u slučaju da se ispostavi da je "patka" u pitanju morali da nađu način da legalnim putevima naplate kaljanje ugleda kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.10.2018
18:04

Zapadna Evropa ne može da shvati s kim ima posla. Dovoljan dokaz je pokušaj uplate od 200 000 € u Aziji. Sa uplatama su krenuli 7 dana pre utakmice. Ako u nečemu priznajem da su majstori to je u ovome :D

avatar
Merseysade Red
Monday, 15.10.2018
11:51

Ovaj ne zna nista, ne vjeruje ni da je uplaceno ali je siguran da nije bilo namjesteno. Samo u svoje ime mozes da pricas, tako je Nole na price o namjestanju u tenisu branio tenis, umjesto da prica u svoje ime. Nema veli toga u tenisu. Ima, naravno da ima, no u svoje ime pricaj.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 15.10.2018
10:09

Kojeg crnog ugleda, bre? Inace, niti je to bila jedna uplata vec nekoliko njih (mozda i nekoliko desetina), niti je to bila uplata u vidu odlaska u salter, niti je ta uplata izvrsena u Evropi, sve govori da je to bilo u Aziji.

avatar
Апис
Monday, 15.10.2018
09:45

Оно што мене нервира је понашање Звездиног руководства. Није потребно да се разлетите по свим медијима и да величате пласман у ЛШ. ,,Кризни менаџмент" им је раван нули. Каква саопштења, какви бакрачи. Зна се који је след потеза у оваквој ситуацији.
1. САЗИВА СЕ ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ИСТОГ ДАНА КАДА ЈЕ ,,ЛЕ КИП" ТО ОБЈАВИО! На конференцији комплетна управа на челу са Терзићем; алфом и онегом клуба.
2. Терзић гостује на свим телевизијама (или барем 3) са националном фреквенцијом. Изабрати (макар) по 1-ну емисију у сва три термина: преподне, време ручка и увече.
3. Отворено писмо играча са њиховим потписима где одбацују оптужбе.
4. У Француској ангажовати најбоље и најскупље адвокатдке ,,але". Са Терзићем и Мијаиловићем на пут крећу тренер Милојевић и капитен Савић. Редом обићи следеће дестинације: француско тужилаштво, редакција ,,ЛЕ Кип"-а и седиште УЕФА-е у Ниону. Са свима њима ,,прочешљати" шта, како, где и зашто. Након разговора, ставити се свима на располагању 24 часа дневно 7 дана у недељи.
5. Када се испостави да су тврдње изречене у ,,ЛЕ Кип"-у нетачне, ТУЖБА ЗА УВРЕДУ ЧАСТИ.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 16.10.2018
08:04

Upravo tako. Poslednje sto je tvor-zic rekao je da je za uvodjenje VAR-a da ne vise bilo prevara, koja ironija:-D

avatar
A Leicester Crawley
Monday, 15.10.2018
09:11

Ne verujem da Terza ima baš toliko jake "pregovaračke moći". Dosta je njemu i ova kinta od 6 utakmica u Lizi Šanpinjola.

avatar
rivarinho
Monday, 15.10.2018
08:55

Smeska nam se jos jedno 10 miliona evropskih novcanica! Terza doktore, diplomirani pravnice, naucnice, docente :) primarijuse!

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 16.10.2018
08:04

Ju, kakva smehota...

avatar
ISTINA BOLI
Monday, 15.10.2018
08:38

Terza legenda im pustio buvu,oni se popalili,sada cemo i ovako uzeti bar 10m eura. Cuj Zvezda namestila protiv PSG-a,nas igracki kvalitet nam ne dozvoljava da namestimo prvih 10 minuta utakmice,a ne celu,a oni imaju para da kupe sve kladionice i kladionicare po svetu i da rade sta hoce,a ne da se brukaju za njima pisljivih par miliona.