SMS ne putuje sa "Orlićima" u Voterford

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.10.2016.
19:43
Izvor: Sportske.net

Mladu fudbalsku reprezentaciju očekuje pretposlednji meč u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a selektor "Orlića" Tomislav Sivić u Voterfordu neće moći da računa na jednog od najboljih igrača.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Pred mladom fudbalskom reprezentacijom Srbije nalazi se težak zadatak, pošto mora da dobije poslednje dve utakmice u svojoj kvalifikacionoj grupi ukoliko želi da osigura mesto u baražu za Evropsko prvenstvo.

Prvu od poslednje dve utakmice mlada reprezentacija Srbije igra 7. oktobra protiv Republike Irske u Voterfordu.

"Orlići" će put Republike Irske krenuti u sredu ujutru, letom preko Frankfurta, pa se očekuje da na konačno odredište stignu oko 10 časova po srednjeevropskom vremenu.

U avionu koji sa aerodroma "Nikola Tesla" poleće u 6 časova i 15 minuta sutra neće biti Sergeja Milinkovića-Savića, veznog fudbalera Lacija koji gostovanje Republici Irskoj preskače zbog "parnih kartona".


Odsustvo Sergeja Milinkovića-Savića predstavljaće otežavajuću okolnost za ekipu Tomislava Sivića pošto se radi o jednom od najvažnijih igrača naše mlade reprezentacije.

"Orlići" će poslednji trening pred duel sa Republikom Irskom odraditi u četvrtak, 6. oktobra od 18.45, a utakmica je na programu dan kasnije u isto vreme.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebra
Tuesday, 04.10.2016
21:54

Zašto je Antonov zamenjen u 25. minutu na poslednjoj utakmici Grashopersa? Da li je u pitanju neka nezgodna povreda, ili je u pitanju bila samo preventiva?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 06.10.2016
13:54

Grip. Nece igrati protiv Irske.