"Snežno kolo" - Evo šta bi bilo da se Kokeza pitao

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.12.2018.
13:27
Izvor: Sportske.net

Poslednje kolo jesenjeg dela sezone u Super ligi Srbije odigrano je u uslovima koji su bili na ivici regularnosti.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Utakmice 21. kola Super lige Srbije odigrane su pre dve nedelje posle silnih promena termina i u uslovima koji su bili na ivici regularnosti.

Partizan i Mačva otvorili su kolo po snežnoj mećavi, drugo poluvreme igrano je po snežnom pokrivaču, a ništa bolje uslove nisu imali ni ostali superligaši koji su mečeve igrali u odloženim terminima.

Posle svega što se dogodilo najviše nezadovoljstva pokazali su predstavnici kluba iz Humske. Otuda pitanje za predsednika FS Srbije da li je 14. decembra trebalo da se igra na stadionu Partizana?

"Moje mišljenje je da je trebalo da se odloži celo kolo, uostalom kao što je bilo odloženo kolo Prve lige. Ali to je u ingerenciji direktora Vladimira Bulatovića, ne mešam se u njegove odluke, poštujem ih. Zajednica je ta koja vodi takmičenje, a ne Fudbalski savez", objasnio je Kokeza u izjavi za "Žurnal".

Svima koji su od 14. do 17. decembra pratili dešavanja na superligaškim terenima bilo je jasno isto što i predsedniku Saveza, a ostaje pitanje za direktora Super lige zašto nije doneo racionalnu odluku i odložio kompletno kolo za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.01.2019
10:46

Koliko znam Macva se nije zalila, a tu treba nesto i njih da se pita jer i njihovi igraci su igrali na istom terenu kao i partizan..

avatar
Osijek 51
Monday, 31.12.2018
21:52

Prica tipa sta bi bilo kad bi bilo je neumjesna, zna se ko fudbalskom i kojekakvim drugim Kokezama daje naloge , koje oni ocito sa velikim zadovoljstvom zdusno izvrsavaju...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 31.12.2018
16:20

Ko određuje predsednika i članove sudijske, disciplinske i arbitražne komisije? Sudija je odlučio da može da se igra i to nije prvi već treći put u poslednjih godinu i po samo na utakmicama koje igra Partizan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
16:18

Bez uvrede, ali, dobro vam je poznat i odgovor.