"Sokolovi" hoće Grofa za selektora!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.10.2015.
15:06
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Crne Gore krenuo je u potragu za novim selektorom a među prvim kandidatima za naslednika Branka Brnovića nalazi se aktuelni trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kraj grupne faze kvalifikacionog ciklusa za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuske ujedno je bio kraj za mnoge selektore zemalja koje nisu uspele da se izbore barem za mesto u baražu.

Reprezentacija Crne Gore nije uspela da ostvari istorijski plasman na jedno međunarodno takmičenje zbog čega će Fudbalski savez te zemlje krenuti u potragu za naslednikom Branka Brnovića.

Podgorički mediji došli su do informacija vezanih za širu listu kandidata koji se nalaze u fokusu Fudbalskog saveza Crne Gore.

Kako prenose "Vijesti", aktuelni trener Crvene zvezde Miodrag Božović spada među kandidate koji su najpoželjniji ali je njegov status trenutno takav da donekle predstavlja problem za angažman u FS Crne Gore.


"Najpoželjniji i donekle dostupan trener svakako je Miodrag Božović. Problem je, međutim, što je Grof u Zvezdi. Iako mu ide odlično na domaćoj sceni, u najvećem srpskom klubu sve je moguće, s obzirom na brojne organizacione i finansijske probleme. Božović je, bez dileme, crnogorski trener sa najvećom reputacijom, koju je stekao u Rusiji, kao trener Amkara, Moskve, Dinama, Rostova i Lokomotive" navode "Vijesti".

Pored Miodraga Gorfa Božovića kao potencijalni naslednici Branka Brnovića na klupi "Sokolova" u obzir dolaze Milovan Rajevac, bivši pomoćnik Dika Adovaka, Željko Petrović, ali i prvi selektor samostalne Crne Gore Zoran Filipović.

Jasno je da Miodrag Božović u datom momentu deluje kao nerealna opcija iako sa Zvezdom ima ugovor do kraja tekuće sezone. Budu li crveno-beli osvojili titulu i dobili mogućnost da se bore za plasman u Ligu šampiona sigurno je da Božović neće biti dostupan za FS Crne Gore.

Ukoliko na "Marakani" dođe do neočekivanog obrta, onda ne treba odbaciti drugačiji scenario!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mafijaška pudla
Friday, 16.10.2015
09:11

Sta ce vam ova prevara od trenera? Ako hocete njega morate prvo da posaljete Milov avijon po njega,da mu nadjete 15-ak novih fudbalera,i da mu namestite po neku utakmicu...

avatar
Nikola_pg
Friday, 16.10.2015
19:35

AviJon, aviJon.... Da nisi na Akojona mislio...?

avatar
Don Silvio
Thursday, 15.10.2015
21:39

Filipovic je odlicno rjesenje za njih

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Thursday, 15.10.2015
17:18

Necete Grofa!!!

avatar
Return 0f the king
Thursday, 15.10.2015
15:17

Sto bi rekao Drakce, ja trenutno mogu da vam dam.... Za ostalo cemo da se dogovorimo.

avatar
ManchesterUnited
Thursday, 15.10.2015
21:15

Kiza je slobodan sad nek uzmu njega :)