Spal nije usamljen, evo ko još želi Evertona!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.01.2018.
13:40
Izvor: Sportske.net

Prethodne nedelje otkriveno je da Partizan ima dve ponude za Evertona Luiza. Jedna je iz Italije, druga iz Belgije.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan pokušaće da realizuje transfer Evertona Luiza do kraja zimskog prelaznog roka pošto Brazilac nije spreman da produži ugovor sa crno-belima.

Neumorni vezista ima bolje ponude iz Evrope i u Humskoj mu niko ne zamera što želi da iskoristi priliku da se finansijski obezbedi na duži vremenski period.

Do sada smo saznali da je italijanski Spal ponudio Evertonu mnogo bolje uslove od onih koje je Partizan stavio u poboljšani ugovor. Nezvanično, radi se o godišnjoj plati od oko 800.000 evra, a crno-belima je na ime obeštećenja ponuđeno 600.000 evra.

Upravo je obeštećenje za Evertona Luiza tačka spotianja na putu ka realizaciji transfera jer Partizan očekuje izdašniju ponudu.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je u petak da za Evertona Luiza postoje dve konkretne ponude. Prva je pomenuta iz Italije, druga iz Belgije.

Belgijski mediji još uvek nemaju zvaničnu informaciju koji klub je poslao ponudu u Beograd, ali spekulišu sa dva imena i tvrde da je jedan klub već odustao.

U potrazi za zadnjim veznim trenutno se nalaze Standard iz Liježa i Genk, a iz trke je već ispao Mehelen jer nije u poziciji da izađe u susret Partizanovim finansijskim zahtevima.

Ukoliko su pisanja kolega iz Belgije tačna, možemo da konstatujemo da su se u trku za Evertona Luiza pored Spala uključili Genk ili Standard.

Italijani su za sada u prednosti, već su se dogovorili sa igračem i ostaje da nađu zajednički jezik sa predstavnicima Partizana pa da transfer bude realizovan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
15:04

Dajte 800 hiljada i procente i da se ne ljubimo Hahaha Moze i milionce odmah, onda moze i da padne koji:-D

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 16.01.2018
15:53

ja sam bas hteo da napisem 800 ali tesko da mogu procenti brate

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 16.01.2018
16:12

Salim se ja malo LOL