Španski ''As'' otkrio sjajne stvari za Partizan, moguća zarada od Sadika preko 20 miliona?!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.01.2021.
20:43
Izvor: Sportske.net

Sećate li se onih reči Sava Miloševića?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dok je Savo Milošević bio na klupi Partizana, vrednost Umara Sadika na tržištu je hrabro procenjivao na oko 20 miliona evra, a kako se situacija sada razvija posle transfera nigerijskog napadača u Almeriju, ta suma možda i ne bude nedostižna za Partizan.

Podsetimo, Sadik je u finišu prethodnog prelaznog roka prešao iz Partizana u špansku Almeriju za pet miliona evra plus dodatne bonuse, ali španski ''As'' sada otkriva da dodatna Partizanova zarada od Sadikovog transfera može da bude i mnogo veća nego što se očekivalo.

Kada su u pitanju bonusi, poznato je da će Partizan zaraditi još tri miliona ako Almerija sa Sadikom u timu uđe u Primeru i za sada je na dobrom putu da to učini. Takođe još pola miliona ide u kasu crno-belih ako Sadik postigne 20 ili više golova, a još pola miliona Partizanu sleduje i za 50 utakmica u dresu Almerije.

Međutim, ono najbolje u celoj priči za Partizan otkrio je ''As'' u svom opširnom tekstu posvećenom Sadiku.

Između ostalog, navodi se da Sadik ima otkupnu klauzulu od 60 miliona evra, koja se odnosi na zainteresovane klubove iz inostranstva, a 80 miliona ako Nigerijca u svojim redovima želi neki klub iz Primere. Ključno u celoj priči je da Partizan, prema tim navodima uticajnog španskog medija, ima i 20 posto od naredne Sadikove prodaje?!

Isti izvor navodi da već ima interesovanja za njegove usluge, s obzirom da je za kratko vreme ostavio odličan utisak u dresu Almerije, ali da ovaj klub ne želi da ih razmatra do leta, kako bi sa Sadikom ušao u Primeru. Ali, ako se pojavi neko sa 60 miliona, u Partizanovu kasu bi se slilo još 12. Uz pomenutih 5+3+0,5+0,5, to bi u zbiru bilo preko 20 miliona. Da ne pominjemo i onu najbolju opciju u slučaju transfera od 80 miliona. Bitno je da Sadik ovako nastavi, u tom slučaju, ništa nije nemoguće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Saturday, 23.01.2021
18:16

Nemogu da verujem sta su sve ljudi u stanju da napisu!

avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Friday, 22.01.2021
20:52

Pod ovih uslovima nerealno je 20M €, ali između 10 i 12M € nije nerealno. Partizan nije smeo da ga proda ispod 15M €.