Španski egocentrik na centru u Beogradu, a evo po čemu ga sve pamtimo u Srbiji!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.11.2020.
14:17
Izvor: Sportske.net

Neomiljeni španski arbitar sudi protiv Škota, pamti ga i Zvezda, ali i "Orlići"...

Pedja Milosavljevic/StarSport©
Pedja Milosavljevic/StarSport©

Povezane vesti

Španski sudija Antonio Mateu Lahoz biće delilac pravde na meču Srbija - Škotska, saopštila je danas UEFA.

Utakmicu decenije za nas, a i za Škote, sudiće jedan od najpoznatijih španskih sudija, koga u domovini mnogi vide kao pravog egocentrika.

U Španiji je naširoko poznat da voli da bude u centru pažnje i da uvek sudi tako da bude prva zvezda. U "El klasicima" neretko stavlja sebe u prvi plan i nemoguće ga je ne primetiti, jednostavno, bode oči svojom gestikulacijom, odlukama, a u Kataloniji će uvek reći da je on veći navijač Real Madrida čak i od Hila Mansana i Ernandesa Ernandesa.

Sklon je tome da ulazi u razgovore sa igračima, ali tako što će im uvek podvlačiti da je on glavni i da ne prihvata nikakva dobacivanja, zbog čega često voli da daje kartone zbog prigovora.

U proseku, po meču dodeli ukupno pet žutih kartona, u dugoj karijeri koja traje još od 2008. godine.

No, što se Srbije tiče, uglavnom ga pamtimo po lepom. Lahoz je sudio Paunovićevim "Orlićima" u osmini finala SP 2015 protiv Mađara, koje smo posle produžetaka dobili 2:1.

Takođe, bio je svedok istorijske pobede Crvene zvezde nad Liverpulom, 6. novembra 2018. godine, kada je zablistao Milan Pavkov.

Poslednji put, i jedini po kom ga u Srbiji ne pamtimo po lepom, jeste onaj ubedljivi poraz od Ukrajine rezultatom 5:0, u kvalifikacijama za EP.

baner tadic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke