Spartak potpisao nesuđenog igrača Bajerna

Autor: Filip Rodic
subota 20.07.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Pravo iz SAD u Suboticu.

FK Spartak
FK Spartak

Povezane vesti

Kolumbijac Hose Danijel Mulato Palasios (2003) novi je igrač subotičkog Spartaka.

Sportski direktor člana elite iz Subotice Ljubiša Dunđerski istako je da je u pregovorima lako pronađen zajednički jezik, te je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo.

"Prvi novajlija je pristigao iz Dalasa, MLS lige, igra na poziciji centralnog napadaca. Reč je o momku kojeg krasi sjajan osećaj za gol, mlad je i što je nama bilo bitno uklapa se u sistem igre koji Spartak želi da forsira. Reagovali smo brzo, u Srbiji je postao trend da se dovode pojedinci iz MLS-a, a mi smo imali tu sreću da smo i prodali tamo jednog igrača. na obostrano zadovoljstvo pronađen je zajednički jezik. Nadamo se da će opravdati očekivanja koja će biti postavljena pred njega, a ja mu želim mnogo sreće i zdravlja", između ostalog je akcentovao Ljubiša Dunđerski.

Mulato je krenuo sa profesionalnom karijerom u Deportivu iz Kalija i brzo je zavredio pažnju Bajerna. Pozvan je u "Tim sveta" na trening kampovima nemačkog giganta i zatim je prosleđen u filijalu "preko bare", rezervni tim FK Dalasa, Nort Teksas. Za tu ekipu je postigao 11 golova na 20 mečeva. 

Dolaskom u Suboticu će upisati prve mečeve na "starom kontinentu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke