Spasić: "Nemamo šta da izgubimo"

Autor: Beta Beta
petak 27.10.2017.
23:50
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Igor Spasić rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču Super lige Srbije i da će njegova ekipa morati da igra preko svojih mogućnosti ako želi pozitivan rezultat.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Borca u nedelju dočekuju Partizan u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

"Po svim parametrima fudbalske igre i aktuelnog stanja favorit se zna. U goste nam dolazi aktuelni šampion i sigurno uz Crvenu zvezdu najkvalitetniji tim u zemlji. Ja sam u Partizanu proveo 33 godine i dobro znam kakav je to sistem. Još jednom podvlačim da njima pripada uloga apsolutnog favorita, ali nama pravo na nadu ne može niko oduzeti", rekao je Spasić.

"Moramo da damo preko svojih trenutnih mogućnosti da bi eventualno očekivali pozitivan rezultat", dodao je trener Borca.

Čačanska ekipa je poslednja na tabeli domaćeg šampionata sa samo sedam osvojenih bodova, dok je Partizan drugi sa 33.

"Iza nas su dva bolna minimalna poraza koja su sigurno ostavila traga na ekipu, ali kada se istrči na teren, a sa druge strane je šampion to se sve zaboravlja. Očekujem dobru utakmicu uz pravi fudbalski ambijent i koristim priliku da pozovem navijače na stadion", rekao je Spasić.

Trener Borca je naveo da u ekipi nema kadrovskih problema, ali je i istakao da to ništa neće značiti ako njegovi igrači ponove greške iz prethodnih utakmica.

"Pojedini igrači kao da ne shvataju da igraju u rangu gde se greške skupo plaćaju. Ja sam i dalje veliki optimista kada je u pitanju konačan cilj i mislim da ćemo stići do njega. Još mnogo utakmica je pred nama, mnogo bodova u opticaju. Očekuje nas velika borba u svakom meču, pa već i u nedelju kada na naš stadion stiže ekipa koju izuzetno respektujemo, ali i protiv koje nemamo šta da izgubimo, samo možemo mnogo dobiti", rekao je Spasić.

Utakmica između Borca i Partizana se igra u nedelju na Gradskom stadionu od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke