"Spojeni sudovi" - Sevilja jednim potezom ostavlja Zvezdu bez trenera!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.04.2018.
21:06
Izvor: Sportske.net

Deluje potpuno ludo ali ne i neverovatno. Evo šta bi moglo da se dogodi na kraju tekuće sezone.

Epa/Daniel Perez
Epa/Daniel Perez

Povezane vesti

Ukoliko Vladan Milojević ostane u Zvezdi put ka eliti biće trnovit, a sa druge strane navodno ima ponudu da preuzme ekipu koja je u startu mnogo bliže željenom cilju.

Više puta smo od početka godine čitali natpise grčkih štampanih medija i portala u kojima se tvrdi da tamošnji klubovi žele trenera Crvene zvezde.

Počelo je sa navodnim interesovanjem Olimpijakosa, zatim se pominjao PAOK (!?), a na kraju se stiglo i do kluba koji je overio šampionsku titulu!

Grčki mediji sada spekulišu da se Vladan Milojević nalazi na meti atinskog AEK-a, a priča dobija na težini kada se pogleda širi okvir.

Aktuelni trener AEK-a Manolo Himenes navodno ima ponudu iz Španije i to od Sevilje koja ne namerava da zadrži Vinćenca Montelu iako je Italijan "preživeo" maratonski razgovor sa čelnicima kluba iz Andaluzije održan sredinom nedelje.

Spekuliše se da će Montela završiti mandat u Sevilji na kraju sezone, a zamena bi trebalo da bude strateg AEK-a koji je sa atinskim klubom napravio fenomenalan posao u sezoni na izmaku.

Jasno, upražnjeno mesto na klupi AEK-a ne znači da će Vladan Milojević "potrčati" za Atinu ali niko nema prava da kaže kako ponuda iz Grčke ne bi bila primamljiva.

"Kada se sve završi i kada se malo slegnu utisci razgovaraću sa ljudima u klubu. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, u ovom klubu sam od svoje šesnaeste godine i on mi je pružio sve. Sada uživam, a videćemo šta će biti u budućnosti" poručio je danas Milojević.

Finansije bi u čitavoj priči mogle da igraju bitnu ulogu, ali nije samo novac ono što AEK može da iskoristi kao adut u pregovorima sa Milojevićem.

Šampion Grčke će ovog leta startovati od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona što znači da će u poređenju sa Zvezdom imati duplo lakši put ka evropskoj eliti.

Posle samo dva dvomeča, odnosno četiri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona Vladan Milojević bi mogao da uvede AEK u elitu, dok ga sa Zvezdom čeka trnovit put sličan onom od pre nešto manje od godinu dana kada je napravio istorijski uspeh i postao prvi trener koji je jednu ekipu odveo u grupnu fazu LE iako je klub startovao od prvog kola kvalifikacija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kilavi Milojko
Saturday, 28.04.2018
14:25

Реалан, паметан и способан човек. Сигурно с коња на магарца неће ићи. Без обзира на величину понуде, а не верујем да ће бити толико безобразно велика, АЕК је за њега деградација, нешто попут Хајдука из Сплита или Радничког из Ниша. Тако да, што се нас Звездаша тиче, но сикирики.... ;)

avatar
Saturday, 28.04.2018
09:46

I Partizan i Zvezda treba da zadrže i ekipe i trenere jer je tu ključ uspeha.Real je taj koji diktira svetskim fudbalom i na njih se treba ugledati. Oni su držali jednu ekipu 5-6 godina i sad samo kupe plodove...

avatar
Doktor Trax
Saturday, 28.04.2018
00:11

Znaci ako mu daju lepu platu i opet bude htio otic on je za mene nula ,videcemo vreme sta xe pokazati nadam se da su ovo lupanja

avatar
NemanjaViidiic No1
Friday, 27.04.2018
23:57

Finansije adut a rekao da ga pare sad ne zanimaju,samo se vi nadajte

avatar
Колатерална Штета
Friday, 27.04.2018
23:10

Ništa nije sigurno, čak ni to da će ga navijači CZ sledeće sezone voleti. Setite se Grofa

avatar
Friday, 27.04.2018
22:34

Milojevic iz Zvezde treba da ide samo Spanija,Italija ili Engleska,kakve ove njiva lige....

avatar
Consigliere 1927
Friday, 27.04.2018
21:59

Treba mu dati lepu platu i da ostane. Napravio je lepu podlogu i treba da ostane, ukoliko budemo imali sponzora i para od prodaje nekih igraca sve to uloziti u tim. Treba nam jos 3-4 igraca da bi bilo sve full, a prvenstveno dobar i skup plejmejker.

avatar
kizito
Friday, 27.04.2018
21:23

Nema potrebe vise za ovakvim insinuacijama, Milojevic sigurno ostaje u Zvezdi