Sporne situacije u drugom planu, Benova majstorija za pobedu Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.08.2020.
19:55
Izvor: Sportske.net

Fenomenalan udarac!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezda je zadržala maksimalan skor u Super ligi Srbije pošto je u okviru petog gola slavila na veoma neugodnom gostovanju ekipi Proletera koja važi za jednu od najtvrđih u ligi. Ekipa Dejana Stankovića je slavila sa 0:1 (0:0).

Bez ozbiljnijih akcija u prvih 15 minuta, a onda jedna dobra akcija Crvene zvezde preko Ivanića i Kataija kada su defanzivci domaćih dobro intervenisali.

Videla se i doza umora kod igrača Crvene zvezde zbog čega je kasnije Dejan Stanković i napravio tri izmene odmah na startu drugog poluvremena, a i temperatura je bila prilično visoka i ometala je igrače i jednog i drugog tima.

Imali su fudbaleri Proletera proteste upućene glavnom sudiji meča kada je Aleksandar Katai igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali nisu urodili plodom.

Nakon prvih 45 minuta Proleter ravnopravan rival, Zvezda bez ideje u napadu, ali se u nastavku to promenilo.

Kanga, Tomane i Gobeljić su ušli u igru umesto Kataija, Ivanića i Rodića, a Zvezda je imala jednu spornu situaciju kada je Pankov povučen za dres u kaznenom prostoru, glavni sudija meča je procenio da intezitet povlačenja nije bio dovoljno jak da pokaže na belu tačku. Sumnjiva situacija, baš kao i ona iz prvog poluvremena.

Pokušao je Stanković i sa Gavrićem, vremena je bilo sve manje, a onda je na scenu stupio - Ben.

Najbolji igrač Crvene zvezde u novoj sezoni i možda i najbolji stranac u novijoj istoriji ovog kluba je iskoristio slobodan udarac i levicom na maestralan način savladao protivničkog golmana za pobedu svog tima. Igrao se 77. minut.



Crvena zvezda je uspela da sačuva prednost nakon ovog gola, pa daleko zadovoljnija napušta teren.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 22.08.2020
08:20

Спорних ситуација је било као и увек, на штету Звезде.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 21.08.2020
22:25

Kakva bre majstorija, covek je imao vise srece nego pameti. Ka pedeset puta sutiras slobodnjak onda jednom mozda i pogodis.

avatar
Kori Volden
Friday, 21.08.2020
22:09

Ocekujem da bez poraza osvojimo titulu. I ne priznajem je ako nemamo bar 20 bodova vise od drugoplasiranog.

avatar
Brajkoo
Friday, 21.08.2020
21:55

Stankoviceva izjava posle utakmice" zadovoljan sam,ovako se osvajaju titule".Slazem se, ovakvom podrskom sudija osvajate vec godinama i vise se i ne stidite

avatar
Borkes
Friday, 21.08.2020
21:10

Uvek je u slucaju zvezde sve sporno u drugom planu... e gani gani....

avatar
peca
Friday, 21.08.2020
20:40

Kao i obicno!Kada su sporne situacije na stetu Zvezde onda ih i ne komentarisete!
Proleter je kod 0:0 ostecen za klasican penal!Vama je ocigledno bitna pobeda Zvezde pa makar i ne zasluzena!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
20:11

I dalje vas pitam gde je sporni tvit koji se pripisuje potpredsedniku Partizana? Nema ga, naravno da ga nema jer ga on nije ni napisao, već neko drugi, a sve je krenulo još jednom lažnom vešću zvezdinih navijača prerušenih u medije kada su napisali da će zvezda prvi put gostovati u Tirani što naravno nije istina jer je još za vreme trajanja II Svetskog rata u Srbiji odigrala svoje prvo gostovanje protiv reprezentacije Albanije u Tirani. Znam da ćete mi ovaj komentar kao i svi prepuni činjenica držati po 2-3 dana dok se laži ne rašire ili me demantujte i počnite da mi objavljujete komentare blagovremeno. Sramota je da prenesete netačnu vest, a onda ne demantujete i ispravite sebe istinom, već na taj način širite mržnju.

avatar
Kori Volden
Sunday, 23.08.2020
01:20

Hakovali smo nalog partizaija pa napisali tvit, sram nas bilo. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
20:10

Evropa: CH€ferIN je na mesto predsednika UEFA došao najviše zahvaljujući glasovima siromašnih saveza kod kojih je FSS na čelu sa Kokezom lobirao da glasaju za prijatelja zvezdinog vođe, a za uzvrat je zvezda dobila Stankelu, Pantelu, Lakovića i Kokezu u UEFA, ovog poslednjeg čak i na čelu UEFA-inog fonda za finansiranje saveza. Sa dolaskom CH€ferINa Partizan redovno biva pokraden od sudija u Evropi (Zaglebje, Zalgebje, Olimpijakos, Olimpijakos, Videoton u BG, Dinamo K, Dinamo K, Plzen, Malatija u BG i Mančester Junajted u BG) zbog čega je 2016/17 ostao bez najmanje 2. kola kvalifikacija za LE, 2017/18 ostao bez plej-ofa za LŠ, 2017/18 bez 1/8 finala LE, 2019/20 bez 1/16 finala LE. Za to vreme zvezdi sudije rešavaju prolaske (Krasnodar, Spartaks, Trnava, Salcburg, Jang Bojs) za 1 LE i 2 LŠ, a u grupi neopravdani drugi žuti Olimpijakosu koji je do tog trenutka vodio i bio bolji za na kraju jedinu pobedu zvezde i jedine golove koje su postigli u LŠ 2019/20. Večeras su bugarski turisti prerušeni u sudije protiv nejakih amatera sa Giblartara priznali golove iz ofsajda, za zvezdu u domaćem prvenstvu tipično otvaranje protivnika koji neće da se skloni sudijskim poklonom, nakon dvostrukog očiglednog ofsajda, a onda još 2 sumnjive situacije koje bivaju naravno presuđene u korist zvezde jer se protiv nje ne sme pogrešiti ni slučajno, već samo protiv njenih protivnika pa čak i očigledno. Nije Borjan slučajno izjavio da će zvezda sigurno igrati LE, a za LŠ će videti jer su na utakmici Dinamo B - Astana poslali svog Novaka Simovića iz rodnog sela zvezdinog generalnog direktora Zvezdana Terzića za svaki slučaj da Astana ne prođe i ostavi zvezdu bez pozicije nosioca u 3. kolu. Ponoviću da su Siti, PSŽ, Juventus, Real i Barselona male mace što se tiče uticaja u UEFA naspram zvezde, niko nema u Evropi veći uticaj od zvezde u UEFA, ali bi problem bio kada bi se ove sile udružile i zato ne sme u grupnoj fazi LŠ da radi isto. Krstović koji kao mladi nadač postigne gol u prvenstvu ne biva registrovan za LŠ, a Nikolić koji postigne dva gola ne bude u protokolu gde čak nema prema njima ni supertalentovanog Gavrića zato što u Srbiji igraju protiv filijala protiv kojih unapred znaju da će pobediti, a znaju da im se Evropa neće skloniti pa makar bili i amatera sa Gibraltara i zato su ih se uplašili i zato nemaju svoje "bisere" ni na klupi i zato imaju svoje sudije bugarske turiste da im otvore meč i reše amatere za koje nemaju dovoljno kvaliteta da ih reše sami jer su lažni šampioni velikog vođe i projekat ne samo njegov već i njegovih prijatelja i saradnika iz UEFA.

avatar
Petar Petar
Friday, 21.08.2020
20:10

Jeste u drugom su planu, narocito ona situacija iz koje je dat gol. Inace ovaj sa brojem devet u zidu umesto u vis skace u niz. Nebitno, svakako nema regularne utakmice Zvezde vec godinama pa ao se vec krade bolje je to nekom minimalnom kradjom da se zavrsi. U sustini, ja mislim da bi Zvezda trebala svaku utakmicu da krene sa golom prednosti i onda ako protivnici pokusaju da se odbrane i uspeju u tome izgube lepo bez kradje, bez cimanja. Ej, ne daju sudije ni da se iscimaju ovi iz Zvezde, kako stisnu tri minuta eto ili penal ili deset slobodnjaka oko sesnaesterca, da se ne umaraju ljiudi - umesto da malo sude za domacina, pa da puste malo ostriju igru, pa malo pustis slabijeg da ima neke sanse - jok prvo padanje bez kontakta odmah faul na 16 metara. A Tomane je upravo zbog toga i kanta od igraca sto covek sve sto radi je da pada i kad treba i kad ne treba. Zato i ne moze da igra fudbal jer mu je sva paznja i koncentracija na tome kako ce sebe da lupi o travu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
20:09

Nedosuđen penal za Proleter nije sporna situacija već čist lopovluk, nepokazan crveni karton Gavriću za namerno udaranje protivnika bez lopte nije sporna situacija već čist lopovluk, izmišljen prekršaj nad Tomaneom, a zatim i neregularan gol iz nepostojećeg slobodnog udarca jer su 2 igrača zvezde bila na manje od 1m od živog zida nije sumnjiva situacija nego čist lopovluk. 90 minuta su krali, od prvih izmišljenih slobodnjaka uprkos kojim lažni šampioni nisu imali sat vremena šut u okvir gola Proletera koji nije hteo da se skloni, preko puštanja ofsajda kada je zvezda imala jednu šansu u prvih sat vremena utakmice i nedosuđenih prekršaja za Proleter na polovini zvezde da ne bi slučajno dali gol poput onog udarca Rodića laktom u glavu Mirosavljeva što je žuti karton, a ne da nije za prekršaj, ana isti način je krao do kraja Dragan Čolović i otkad je rešio utakmicu izmišljenim slobodnjakom iz koga je zvezda postigla neregularan gol. Da je došao danas tim sveta ne bi mogao da ostane neporažen protiv Dragana Čolovića, a inače lažni šampioni pojma nemaju što se vidi čim neko ne želi da im se skloni kao što su to bili amateri sa Gibraltara i danas Proleterl...sve dok ih sudija ne skloni bilo da se radi o takmičenjima FSS ili UEFA.

avatar
Kori Volden
Sunday, 23.08.2020
01:21

Mogao bi malo da se informises pre nego sto lupas. Promenjena su pravila za ovakve situacije. Ako igraca pogodi lopta u bilo koji deo tela pa u ruku, a ruka je u prirodnom polozaju, nema penala.
Ali bitno je da ti lupetas gluposti, nebitno sto nisi u pravu. :D

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 21.08.2020
20:07

Спорна ситуација је што није свиран чист пенал над Панковом.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 21.08.2020
20:07

Зар је могуће да је Бен погодио из слободњака.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 21.08.2020
20:03

Intezitet? Banka Inteza?

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 21.08.2020
20:00

Била је то још једна у низу.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
20:00

1. Čist penal nije dosuđen za Proleter kada je Katai zaustavio loptu rukom, 2. Čist crveni karton nije pokazan Gavriću u 67' za namerno udaranje protivnika bez lopte, 3. Nakon i četvrtog izmišljenog slobodnog udarca oko šesnaesterca zvezdinog najboljeg igrača prerušenog u sudiju Ben je dao neregularan gol ne samo zato što je slobodan udarac izmišljen nego su i 2 igrača zvezde bili na manje od 1m od živog zida, jedan je bio u samom živom zidu, Proleteru je Dragan Čolović ukrao 3 boda i dao ih zvezdi. Neko i dalje misli da bi tim sveta mogao da bude prvi pored ovakvog suđenja gde nije dozvoljeno da zvezda ne pobedi, Lažni šampioni!

avatar
svojnasvome
Friday, 21.08.2020
19:59

Tortura vučićević ljubimaca finansiranih od drzavne kase se nastavlja....nema ni blizu faula kod gola, izmisljeno.....ocekujem opet pismo terzića poštenog...nek mu pomogne ponos delija čović da lepše sroci.......

avatar
Südkurve München
Friday, 21.08.2020
19:58

Gol je postignut iz ofsajda

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 21.08.2020
19:57

Pobeda u inat dusmanima :D ,toplo-hladno,trenutno nije bitno,utorak je najbitniji!!!