Sportski direktor kakvog Zvezda dugo nije imala!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.02.2019.
13:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Njegov sjajan rad istakao je i trener Vladan Milojević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Još jedan izvanredan prelazni rok je iza Crvene zvezde, ostvarena je dodatna zarada prodajama nekolicine igrača, a istovremeno je ekipa, po ocenama mnogih, dodatno ojačana.

Ono što je najvažnije, a što je istakao i trener Vladan Milojević u rezimeu zimskih priprema, pojačanja koja su ove zime angažovana, pokazala su da se na njih može ozbiljno računati.

Podsetimo, Zvezdu su ove zime pojačali Erik Jirka, Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić, Mirko Ivanić, kao i Dejan Vidić koji je prosleđen na pozajmicu u Zemun.

''Svi igrači koji su došli su fenomenalni. Još jednom se potvrdio odličan rad sportskog direktora Mitra Mrkele, u saradnji sa mnom, i jasna je namera kluba da investira u potencijal, a najveći potencijal kluba su igrači.

Imamo odličan tim, dosta igrača i biće paklena konkurencija u svakom slučaju, ali to je Crvena zvezda.

Klub živi od prodaje igrača, ali stalno se menjaju stvari. Igrači koji su došli su dobri i iskusni, i mogu i da ostanu duže u Zvezdi, jer je potreban kontinuitet.

Jirka je '97. godište, Vulić i Gajić su '96, Ivanić je crnogorski reprezentativac i igrao je Ligu šampiona, zdrava je konkurencija i dobro je kako možemo da kažemo da smo svaki put bolji nego što smo bili'', izjavio je Milojević.

Biće, naravno, i onih koji će ukazati i na nekoliko igrača koji se nisu snašli po dolasku u Zvezdu u proteklih par prelaznih rokova, poput Kafua, ili Rikardinja, možda i Melega koji je otišao na pozajmicu i koji još ima šanse da se vrati u nekadašnju formu i to pokaže na ''Marakani'' naredne sezone, ali suština je da Zvezda iz godine u godinu ima sve kvalitetniji tim, a taj cilj aktuelni srpski šampion za sada uspešno ostvaruje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gaja
Monday, 11.02.2019
11:32

....kad bih ja imao kasu u Nemanjinoj kao on -osnovao bi novi klub bez problema....

avatar
Skontov
Sunday, 10.02.2019
22:38

Dok je bio Stojkovic na celu kluba Zvezda je mozda i najvise trosila ali nije uspjela da dodje do Lige sampiona. Dzaba pare ako ne znas sta sa njima

avatar
petar000
Sunday, 10.02.2019
16:48

A dugo Zvezda nije imala sportskog direktora koji ima sve pare ovog sveta da potrosi na pojacanja. Mislim da je to pravilna definicija uspeha. Mrkela je ok covek, ali njegova zasluga (kao i zasluga citave Zvezdine uprave zajedno) u dovodjenju igraca i funkcionisanju tima je jedno 5% (u najboljem slucaju).

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 11.02.2019
00:45

sta ces od Lige Sampiona,lige evrope,transfera u zadnjih 3 godine skoro 100 miliona,pa ti kukaj do sutra

avatar
DeXy \'92
Sunday, 10.02.2019
15:35

Kad imas pare iz budzeta mozes da dovedes koga hoces...tako mogu i ja...kupis sve najbolje sto ima pola ti sedi na klupi...

avatar
Sunday, 10.02.2019
16:34

Gledaj u svoje dvoriste jer je budzet zvani liga sampiona. Isti ste imali i vi + druga najbolja skola mladij fudbalera posle ajaksa a jedno vreme msm cak i prva.

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 11.02.2019
00:45

Budzet uefe iz LIGE SAMPIONA,LIGE EVROPE,transfera od liverpula,sitija,kineza,itd itd,a vi do sutra kukajte i placite na drzavu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.02.2019
14:06

Iz godine u godinu Zvezda je sve jaca za radost njenih, na svetu najboljih navijaca.