Sprema li Deki iznenađenje na golu u prelaznom roku?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.06.2020.
23:06
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zanimljiva informacija pojavila se pred kraj sezone.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda će u subotu proslaviti šampionsku titulu i završiti tekuću sezonu, a čelnici kluba u saradnji sa trenerom Dejanom Stankovićem, pokušaće da što pre tokom leta formiraju kvalitetniji tim za narednu sezonu.

Nema sumnje da će biti značajnih kadrovskih promena, Zvezda će morati i da kupuje i da prodaje, biće veoma aktivna na tržištu, što će naravno izazivati veliku pažnju ovdašnje fudbalske javnosti.

Ali, ono što se možda i nije očekivalo otkrio je ''Žurnal'' u svom tekstu. Prema njihovim saznanjima, Dejan Stanković navodno bi mogao da konkurenciju na poziciji golmana pojača dovođenjem svog sina Filipa koji je talenat pokazao u mlađim kategorijama Intera, pa je nedavno uvršten i među prvotimce.

Ali, pitanje je kakav će biti plan ''Neroazura'' tokom leta, da li će se naredne sezone računati na 18-godišnjeg momka, pa bi to mogla Zvezda da iskoristi, pogotovo što će ovog leta ekipu napustiti iskusni Zoran Popović.

Uz kapitena Borjana ostaće mladi Andrija Katić, koji bi možda mogao i negde na pozajmicu, a na pozajmici je već i Nikola Vasiljević koji je vraćen u Radnik do kraja sezone. Imajući to u vidu, postavlja se pitanje treba li Zvezdi još jedan golman, osim u slučaju da za Borjana tokom leta stigne neka primamljiva pnuda.
-
Baner




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 17.06.2020
12:28

Borjan je navijač Partizana od malih nogu, mislim da je vreme da mu Partizan oprosti ružnu prošlost, samo treba na napiše na majicu i dođe.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 17.06.2020
11:22

Deki pruzi priliku mladjem golmanu, a Borjana stavi na transfer listu da za njega uzmemo neke pare dok jos uven nesto vredi jer ocigledno je da se on zasitio naseg prvenstva i da polako posustaje jer na poslednjem derbiju primio je mnogo smesan gol. Smesan gol je primio i protiv Olimpijakosa, a to je znak da gubi na koncentraciji i samopouzdanju.

avatar
ddr16
Wednesday, 17.06.2020
10:35

borjan,popovic,vasiljevic,katic,gordic...to je to,fali jos jedan golman.
ovo je transfer politika nase uprave,nemamo jedno krsteno krilo i spica,ali zato imamo 5 golmana...
sledi nam totalni remont na leto,ali jedino sto ne treba da diraju su golmani,cak ida pop ode ipak ima skroz dovoljno golmana

avatar
ČokoMoko
Wednesday, 17.06.2020
10:14

E ovako, Borjan je najbolji golman kojeg je Zvezda imala zadnjih 10 godina. Vasiljevic je precenjen golman i menadzerski golman koji je doveden u Zvezdu da bi se prodao i da bi se uzela masna provizija a mali Katic ce biti sjajan golman. Upravo zbog ovih, proverenih informacija, ne vidim zasto bi dovodili Dekijevog sina da zauzima mesto malom Katicu i kasnije se vrati u Inter? Zadnji prelazni rok je bio potpuni raspad a kako stoje stvari i ovaj ce....