Srbi preko Hrvata do trofeja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.07.2014.
18:07
Izvor: Sportske.net

Srpski predstavnici na turniru FIFPro, tim sindikata ''Nezavisnost'' osvojio je pobednički pehar, pošto je u završnici turnira bio bolji od predstavnika iz Hrvatske.

fifpro.org
fifpro.org

Povezane vesti

U pitanju je turnir, koji je organizovan u Nionu, a čiji su akteri bili profesionalni fudbaleri koji trenutno nemaju angažman.

Srpska ekipa u okviru sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' na kraju je izašla kao ukupni pobednik, u konkurenciji Slovenije, Švajcarske, Bugarske, Grčke i Hrvatske.

Odlučujući duel ekipa pod vođstvom trenera Bobana Dmitrovića odigrala je upravo protiv Hrvatske i u tom duelu slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca, rezultatom 3-2. U regularnom toku meča rezultat je bio 1-1.

Nikola Đurić je doveo Srbiju u vođstvo, izjednačenje Hrvatima doneo je Dražen Jelić, ali su u penal lutriji Srbi imali više sreće i koncentracije, kao i odličnog Čanovića na golu koji je odbranio poslednji penal.

Inače, ovo je srpskim predstavnicima već treća titula na ovom turniru, a za najboljeg igrača turnira proglašen je vezista ekipe ''Nezavisnost'', 23-godišnji Milutin Ivanović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke