Srbija igra posle više od dva meseca, šta očekivati od "orlova"?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.01.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Vršilac dužnosti selektora Srbije najavio da će šansu na dva susreta dobiti svi pozvani igrači.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije će večeras u terminu od 22 sata po srpskom vremenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Dominikanske Republike.

Ilija Stolica i Fudbalski savez Srbije izabrao je fudbalere iz Superlige Srbije, kao i Ranka Veselinovića koji je član Vankuvera.

I pored činjenice da su "orlovi" lišeni usluga najvećih zvezda, sasvim je jasno da je Srbija na ovom gostovanju ipak favorit, a Stolica je najavio da će na turneji pružiti šansu svim igračima.

"Potrudićemo se da u planiranju meča sa Dominikanskom Republikom obezbedimo određenu minutažu za veliki broj igrača. Imaćemo šest izmena. Uz golmana još četvorica će igrati 90 minuta", kazao je vršilac dužnosti selektora A reprezentacije.

Umesto Sjedinjenih Američkih Država, "orlovi" će u drugom meču odmeriti snage sa Panamom.

"Brzo smo se prilagodili novonastaloj situaciji. To su stvari na koje ne možemo da utičemo. Uspeli smo da zakažemo meč sa učesnikom Svetskog prvenstva u Rusiji. Panama nije atraktivna kao SAD, ali ozbiljan je  protivnik. Promena je što ćemo drugi meč igrati tri dana ranije nego što smo planirali. Pitanje je koliko će igrači koji budu u timu protiv Dominikane biti upotrebljivi za duel u četvrtak. Ovde smo došli sa ciljem da svi igrači dobiju šansu", istakao je Stolica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke