Srnić: "Kao da me je neko prokleo..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.10.2016.
23:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je da mu gol protiv Vojvodine mnogo znači na planu samopouzdanja, naš kao i asistencija koju je upisao u Ivanjici.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su dva trijumfa nakon poraza u 152. "večitom" derbiju, a jedan od najboljih pojedinaca u duelima sa Vojvodinom i ivanjičkim Javor Matisom bio je Slavoljub Srnić.

Krilni fudbaler šampiona Srbije upisao je gol i asistenciju na pomenuta dva susreta, a danas je priznao da će mu to mnogo pomoći na planu samopouzdanja.

"Istina je, dugo sam čekao na gol, ulazio sam u šanse ali kao da me je neko prokleo - nisam uspevao da pogodim. Protiv Vojvodine sam uspeo da postignem gol koji je pre svega meni mnogo značio na planu samopouzdanja" rekao je Srnić.

Slavoljub Srnić je počeo prethodne tri prvenstvene utakmice, što mu je dalo više prostora da pokaže sav svoj potencijal.

"Podjednako mi je važno da beležim asistencije, jer to se od mene kao krilnog fudbalera i očekuje. Protiv Javora sam 'upisao' jednu, i nadam se da će se moje ime češće pojavljivati u obe kolone" dodao je Srnić.

Nakon pauze u šampionatu Crvena zvezda dočekuje posrnuli Čukarički, klub u kojem se Slavoljub Srnić afirmisao.

"Čukarički će tu tražiti svoju šansu i izlazak iz krize. Na nama je da im to ne dozvolimo. Igramo na našem stadionu, očekujem dosta navijača jer smo pokazali da igramo lep i efikasan fudbal, i kada se postigne ta hemija nas na terenu i navijača na tribinama, nezaustavljivi smo" zaključio je Srnić.

Nakon jedanaest odigranih utakmica u Superligi Crvena zvezda zauzima vodeću poziciju na tabeli sa 28 osvojenih bodova, dva više od drugoplasirane Vojvodine i 6 u odnosu na "večitog" rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 08.10.2016
10:23

Koliko si ti igrao sasvim dovoljno si pokazao. Još kad bi proradio Mouče bilo bi odlično, ali njega nikako da krene.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 07.10.2016
13:25

Срна само вредно ради на тренингу и све ће ти се вратити.

avatar
Friday, 07.10.2016
06:57

Nije tebe Srnicu niko prokleo, vec je Mouche dobijao sansu i to nezasluzenu....i u skladu sa prezimenom se mučio. Kad budes malo vise igrao docice sve na svoje...ja verujem u tebe i malog Plavsica...