Srnićeve lepe reči na rastanku od Voždovca

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
11:44
Izvor: Beta

Karijeru nastavlja u Poljskoj, a od ''Zmajeva'' se oprostio na najlepši način.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Voždovca Dragoljub Srnić rekao je danas da se u klubu osećao kao da je član porodice i dodao da je izuzetno zahvalan sportskom sektoru na ukazanoj prilici.

"Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na predivnih nekoliko meseci koje smo proveli zajedno. U svakom momentu svi su činili da se osećam kao član porodice i to je ostavilo sjajan utisak na mene.

Veliku zahvalnost dugujem sportskom sektoru koji je radio na mom dovođenju, kao i stručnom štabu sa kojim sam imao prilike da sarađujem. Hvala naravno i ljudima iz administracije kluba i iz ekonomata, svi smo bili kao porodica", rekao je Srnić za klupski sajt.

Srnić je juče, posle polusezone provedene u timu Voždovca i zvanično postao igrač poljskog prvoligaša, LSK iz Lođa. On je došao u redove Voždovca u februaru ove godine kao slobodan igrač i u kratkom periodu sjajnim igrama privukao pažnju mnogih evropskih klubova, ali je LSK bio najkonkretniji.

"Na terenu ne postoji pojedinac i zato ogromnu zahvalnost dugujem i svojim sjajnim dosadašnjim saigračima sa kojima sam perfektno funkcionisao.

Uvek sam davao sve od sebe na terenu za Voždovac i nisam se štedeo, drago mi je što vidim da sam za kratko vreme ostavio trag među navijačima i među ljudima u klubu.

Želim svima u Voždovcu sve najbolje u sledećoj sezoni, hvala svima", rekao je Srnić.

On je za tim Voždovca odigrao 15 utakmica i postigao jedan pogodak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke