Srpski ''Orlići'' postavili novi cilj - EVRO TITULA!

Autor: Beta Beta
sreda 16.11.2016.
13:45
Izvor: Beta

Mladi reprezentativcu Srbije zadovoljni zbog ostvarenog cilja u Norveškoj, sada su im ambicije mnogo veće.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu šampiona Evrope u Poljskoj.

"Cilj je bio da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i to smo ostvarili. Idemo tamo gde smo želeli od prvog dana i počinjemo da se spremamo za Poljsku", rekao je Gaćinović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se sinoć na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. pošto je u baražu ukupnim rezultatom 2:1 pobedila Norvešku.

Srbija je prošlog petka u Beogradu pobedila sa 2:0, a sinoć je u Dramenu izgubila sa 0:1.

"Pretpostavljali smo da će biti teško, jer Norveška je veoma dobra reprezentacija. Možda su oni zaslužili pobedu, ali kada se sve sabere mi smo zaslužili plasman", rekao je Gaćinović.

-- --

Evropsko prvenstvo u Poljskoj održaće se naredne godine od 16. do 30. juna. Žreb grupa održaće se 1. decembra u Krakovu.

"Svima je želja zlato. Ova selekcija to može da ostvari, ali dug je put do zlata u Poljskoj. Samo treba da nastavimo da radimo kao do sada i nagrada će sigurno doći", rekao je Gaćinović.

Nemanja Maksimović naveo je da se plasman Srbije na EP nije dovodio u pitanje.

"Igrali smo protiv sjajne ekipe, mogli smo daleko pre kraja da rešimo utakmicu, ali plasman se nije dovodio u pitanje. Imali smo mnogo šansi koje nismo iskoristili, ali najvažnije je da smo ispunili cilj",
kazao je Maksimović.

Fudbaler Ognjen Ožegović kazao je da je njegova ekipa protiv Norveške odigrala "taktički odlično".

"Ispoštovali sve što nam je selektor rekao i uspeli smo da ispunimo cilj. Imao sam dve-tri dobre šanse, ali lopta nije htela u gol... Važno je da smo uspeli u onome što smo svi hteli, idemo u Poljsku. Ovo smo sanjali, a sada idemo na novo zlato", rekao je Ožegović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 16.11.2016
18:09

Kvalitet da napadnemo titulu svakako imamo, ali nismo najbolji, a i sistem takmicenja je sad znatno tezi iako ce biti vise ucesnika, to mora da se zna!

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 16.11.2016
16:14

Može Evro titula, ako Sivić ode, jer čovek blage veze sa vezom nema.