Srpsko veče u borbi za Ligu šampiona - Zvezda prošla, dalje ide i Nikolićev Vidi, Tadić i Prijović strelci...

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2018.
21:57
Izvor: Sportske.net

Imamo još razloga za zadovoljstvo večerašnjim rezultatima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle pobede Crvene zvezde u Litvaniji i plasmana srpskog šampiona u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, isti uspeh su ostvarile i ekipe solunskog PAOK-a i mađarskog MOL Vidija, uz veliki doprinos naših igrača i trenera.

PAOK je kao gost deklasirao švajcarski Bazel rezultatom 3:0, i uz pobedu od 2:1 iz prvog meča ubedljivo izborio plasman u narednu fazu takmičenja.

Naš reprezentativac Aleksandar Prijović postigao je drugi gol u 52. minutu meča, a taj pogodak možete da pogledate OVDE.

U isto vreme, veliki uspeh ostvario je i srpski kvartet u mađarskom MOL Vidiju, na čelu sa trenerom Markom Nikolićem. Njegov tim je posle 0:0 u Bugarskoj, večeras eliminisao ekipu Ludogoreca, pobedom u revanšu na ''Pančo Areni'' u Felšutu rezultatom 1:0.


Marko Šćepović je od prvog minuta predvodio napad MOL Vidija, u 75. minutu ga je zamenio brat Stefan, a Danko Lazović je meč odgledao sa klupe za rezerve.

Ajaks na gostovanju Šturmu u Gracu vodi sa 2:0, utakmica je još u toku, a gol za ''Kopljanike'' postigao je i naš Dušan Tadić koji je ovog leta pojačao holandski klub! Njegov prvi gol za Ajaks!
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 01.08.2018
22:06

Браво Паокаре за избацивање тзв Швајцараца и браво Ћелави што си се реванширао Бугарима, а и на неки начин осветио вечите ривале !!!

avatar
Sasha_Voj
Thursday, 02.08.2018
01:43

I tim bugarima da već jednom neko stane na put

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 01.08.2018
22:01

Videoton izbacio Ludogorec hah lagano.