Šta ako i Kokeza ode, ko bi mogao da ga nasledi na čelu FSS?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.11.2020.
14:16
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sve glasnije se spekuliše i na tu temu...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Već nekoliko dana spekuliše se kakve će kadrovske promene da se dogode posle neuspeha našeg nacionalnog tima u pokušaju da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Najviše se priča o promeni selektora i uveliko se pominju i imena potencijalnih Tumbakovićevih naslednika.

Osim toga, počele su spekulacije i o mogućoj promeni na čelu Saveza, ali za sada nema na vidiku nikoga ko bi mogao da dođe na poziciju koju već nekoliko godina obavlja Slaviša Kokeza.

TV Arena Sport je danas na svom sajtu podsetila na neke od ranijih spekulacija, da bi Kokeza navodno mogao da se preseli na poziciju direktora Nacionalnog stadiona u izgradnji, dok bi Zvezdan Terzić mogao na čelo FSS, što bi izazvalo i velike promene u Crvenoj zvezdi.

Ipak, to za sada ne deluje realno, pa bi moralo da se traži neko drugo rešenje, ali koje? Konkretnog odgovora za sada nema, ali je u pomenutom tekstu sastavljen ''fotorobot'' budućeg predsednika FSS.

''Iskusan fudbalski radnik, sposobni menadžer, vešt diplomata spreman da relaksira odnose Crvene zvezde i Partizana....''

Ima li takvog ko je spreman da se prihvati posla?
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 17.11.2020
08:14

Какав Терзић, Џајић је прави човек за ту функцију.

avatar
ŠDanilo
Monday, 16.11.2020
18:58

Što veću budalu postaviti pa nam možda i krene.

avatar
Südkurve München
Monday, 16.11.2020
18:19

Telohranitelj OUT.

Hocemo nekog fudbalskog strucnjaka na mestu FSS-a

avatar
Popay
Monday, 16.11.2020
17:49

Forsira se Piksija za selektora ,a ni on neće ništa moći dok se na makne Kokeza,
bolje bi napravio upravo Piksi kao predsednik FSS-a, (nije u politici, iz “struke” je, ima ugled u svetu..)
Ako dođe Terzić-opet je to politički -i velike trzavice na relaciji CZ-Partizan, i dalje nikakve promene,možda samo još gore...

Dok bi za selektora najbolji bio Veljko Paunovic- jer se dokazao kao trener, i jer poznaje većinu momaka -sve njihove prednosti i mane, a ima i autoritet..

Bude li Milojević selektor
igrati će se na “bunker”, zbijeni(Tzv,”plitko”)
4-3-2-1 ili 4-2-3-1 (4-5-1),
visoke lopte,ispucavanja i skokove-a to nije daleko od sadašnje igre...osim čvršće odbrane neki veći pomak reprezentacija neće imati.

avatar
Nikola Ljubić
Monday, 16.11.2020
17:04

Neverovatno je to da se coveku pod kojim je reprezantacija belezila ocajne rezultate (seniori, ali i mladje selekcije), a koji pri tome nije neki poseban strucnjak u svojoj oblasti, nudi neka nova pozicija zato sto na ovoj nije zadovoljio! Ovo me podseca na zamenu ministarstava Vulina i Stefanovica u novoj vladi. Usudicu se i glasno da kazem - kakva nam je drzava takav nam je i savez! A svako neka tumaci po svom nahodjenju...

avatar
Dorotej
Monday, 16.11.2020
16:51

Trebali bi i mi našeg "Čeferina", mlađeg, obrazovanog čoveka, neopterećenog skandalima i poslovnim aferama/provizijama. Nadam se da postoji takva osoba. Kakvi Terzići, Vuletići i slična "bagra".

avatar
soru
Monday, 16.11.2020
16:32

ako i on ode nema nam spasa...

avatar
magister
Monday, 16.11.2020
16:05

Mislim da ima mnogo veoma interesantnih kandidata. Ali, pre svega, po kom će se kriterijumu vrednovati ti kandidati, da bismo došli do najboljeg?

Ako pogledamo kako se biraju i postavljaju ljudi na važne funkcije u vladi, u vladinim i drugim važnim državnim službama, javnim preduzećima, institutima i ostalim državnim ustanovama, onda je pre svega jasno da, zašto bi bilo važno da je neko fudbalski ili sportski radnik? Ako može da bude ministar neko ko u životu nije imao dodirnih tačaka sa poslom kojim se neko ministarstvo bavi, zašto bismo sada lišili takvih divnih ljudi, genijalaca opšte prakse, za naš fudbal. Pa eto, vodio ga je Kokeza, on je bio fudbaler (valjda je nekad negde, makar na poljančetu ili na ulici igrao fudbal?) i eto, izgleda da nismo zadovoljni. Zašto sad ne bi tu došao npr. nečiji brat od strica, nečija tetka ili ujna, provereni prijatelj iz srednjoškolskih dana, a u suštini - veoma pametni, obrazovani i pošteni ljudi? U koje bi On mogao da ima poverenja. A to je - najvažnije. Jer onda može najbolje da sarađuje. I da izvadi iz svog džepa par stotina miliona evra za stadion (da pokaže koliko voli fudbal i koliko ima poverenja u novog predsednika).

Ako neko negde ovo čita, molim da uzme u obzir. Glasam ZA proverenog prijatelja, osobu od poverenja, lojalnog, privrženog, uz to dobrog i pametnog čoveka. Sa obe ruke. I tapšem pri izboru. I, zabeležite, magister je ZA. Da se zna. Pa, ako se neko nekad seti...

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 16.11.2020
17:31

Ako ne, nikom ništa. To je bila tvoja dužnost!!!

avatar
Le Tissier
Monday, 16.11.2020
15:41

Hahahahahahahaha