Šta će se još desiti do kraja prelaznog roka u Zvezdi i da li je Milojević nešto otkrio?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
23:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije gotovo...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je bila prilično aktivna ove zime, iako se najavljivao miran prelazni rok. Ekipu su pojačali Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Erik Jirka, kao i Dejan Vidić koji je pslat na pozajmicu u Zemun. U suprotnom smeru su otišli Nenad Krstičić, Miloš Degenek, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Rašid Sumaila, Nikola Stojiljković, a Dejan Meleg je otišao na pozajmicu.

Ono što bi trebalo da usledi, jeste definitivan rastanak i sa Brazilcem Džonatanom Kafuom, a očekuju se i dolasci Milana Gajića i Mirka Ivanića.

Novinari su od trenera Vladana Milojevića pokušali danas da ''iščačkaju'' neku dodatnu informaciju u vezi sa prelaznim rokom.

''Imamo odlične novajlije, uprava je u ovom prelaznom roku radila na najbolji mogući način. Sve ono što smo potencirali i želeli smo i ostvarili. Prelazni rok je u toku, uvek je nepredvidiv i veujem da će biti i dolazaka i odlazaka.

Jako sam zadovoljan pojačanjima, ali još je rano da kroz dve prijateljske utakmice javnost o njima donosi sud. Sigurno im nije lako, pripreme su uvek teške, ali zadovoljan sam kako rade'', istakao je Milojević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke