Šta je Deki napravio od Zvezde: ''Ovo se nikada nije desilo''?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.09.2020.
16:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Njemu je to uspelo.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iako je posle nekih utakmica bilo kritika na račun Stankovića i njegovih igrača, jer je izostala dopadljiva igra, aktuelni šef struke je sa svojim izabranicima ostvario sve zacrtane ciljeve od početka nove sezone.

Šest mečeva u prvenstvu - šđest pobeda, dve utakmice u Evropi - dve pobede, učinak 100%!

''Izabranici Dejana Stankovića sjajno su započeli novu sezonu u nacionalnom šampionatu. Maksimalnim učinkom od šest pobeda u prvih šest kola fudbaleri Crvene zvezde osamili su se na prvom mestu sa 18 osvojenih bodova uz gol razliku 18:2, kao i pobedama u evropskim kvalifikacijama nad Evropom i Tiranom, naš tim ima stoprocentan učinak na svim poljima do 1. septembra što se nikada do sada nije desilo'', navodi se u današnjem tekstu na sajtu Crvene zvezde.

U tom pogledu nadmašio je i Vladana Milojevića.

''Najbolji početak sezone do sada bio je 2017. godine  kada su izabranici Vladana Milojevića u prvih šest kola, koliko smo odigrali do 1. septembra, ostvarili pet pobeda i jedan remi uz gol razliku 16:1, dok u kvalifkacijama za Ligu Evrope Zvezda ima pet pobeda, dva remija i jedan poraz što iznosi 71,43%. Takođe, u toj sezoni je Crvena zvezda prošla dalje u nokaut fazu Lige Evrope i osvojila titulu šampiona, a verujemo ove sezone četa Dejana Stankovića ostvariti još bolje rezultate, jer hrabro korača ka novim uspesima'', poručuju sa ''Marakane''.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 03.09.2020
20:38

Nemoj da preterujemo nije napravio nista, videcemo ga protiv jacih ekipa od ovih sa kojima smo igrali dosad.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 02.09.2020
23:07

Mister Merkato Kompetišn je možda doprineo ovim rezultatima zvezde, ali ne kao trener, već kao član UEFA i sa istim onim vezama koje štite i Lalatovića.

avatar
Man united
Wednesday, 02.09.2020
22:27

Доста победа је извукао на мишиће и почетни занос нових појачања. Из утакмице у утакмицу мени то делује све неубедљивије. Волео бих да грешим, али убеђен сам да од њега никад неће бити тренер.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 02.09.2020
20:38

Напред Деки али само мораш да подигнеш квалитет игре.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 02.09.2020
20:11

Moramo imati u vidu da su svi protivnici bilu slabi.Igra i nije tako losa ali neumeju da daju gol.Stalno ih menja a to je bas nerazumno i nevalja kao i to da mu naj bolji centarfor ni kriv ni duzan sedi na klupi-Boaci.Dali je on toliko slep i nerazuman to se nezna ili mozda mora po necijoj direktivi takodje nerazumnoj,kao i mnogo toga nerazumnoga ima kao i oni uzasni transferi od prosle godine.

avatar
Dorotej
Wednesday, 02.09.2020
18:27

Malo senzacionalizma ne može da škodi. Uprkos tim "neverovatnom uspehu" za Dejana Stankovića je lakmus utakmica sa Omonijom. Ako ispadnemo uz katastrofalnu igru (Tiranu nismo zaboravili), biće "čupavo" za njega.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 02.09.2020
20:27

Tako nekako , nasa igra na pocetku ove sezone mi je delovala kao da je 3 kolo nas maksimum i trenutak kada ispadamo e sad odlazak Tomanea i vracanje Boacija mi malo vraca nadu ... ko zna koliko ce vremena trebati ovom timu da pocne da lici na nesto .... Kanga je bleda senka nekadasnje forme... videcemo

avatar
mclaud kg
Thursday, 03.09.2020
09:37

Problem na nasim prostorima je to sto se napadaju treneri cim se odigra neka utakmica slabije.Koliko je samo Milojevic napadan,osporavan trpeo je neverovatan pritisak i na kraju otisao.Sada je jos gora situacija sa Stankovicem.Moramo biti svesni da Zvezda nije Bajern,Liverpul... i oni kiksaju gube i dodju utakmice gde igraju ocajno.Samo problem lezi posto Srbija ima najvise "trenera"po glavi stanovnika.Svako je "trener","skaut"..I dosta smo kao narod nerealni.U jako skorijoj istoriji misaona imenica je bila da nasa Zvezda udje i u Ligu Evrope(KUp Uefa).A sad se promalja da ako ne udjemo odmah da se lincuje trener,uprava.Daj neka covek radi svoj posao za koji je placen...Sto se tice ovog covid sistema takmicenja do plej ofa igra se jedna utakmica.Ulog je ogroman,nema prostora za leprsavu igru.Vec da se prodje u narednu fazu.Ekipe su stegnute,tvrd je fudbal.Tako da rezime svega je ostavite Dekija da radi kako zna i ume ima rezultate a samo se to gleda.Vise volim da prodjemo uz katastrofalnu igru,nego da ispadnemo uz fantasticnu partiju.Fudbal kao i svaki drugi sport se igra na pobedu a ne na leprsavost.